Anđelka i Marko

Šmekerski potez: Evo kako je Anđelku osvojio prijatelj bivšeg muža

Autor:

20.01.2023 21:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Novi dečko Anđelke Prpić glumicu je osvojio ovako



Veza Anđelke Prpić i Marka Žugića podigla je dosta prašine, a iz dana u dan u javnosti se pojavljuju novi detalji. Budući da je Marko bio kum Anđelkinom prvom suprugu Dariju Prpiću, ovaj novopčeni par je veoma interesantan javnosti, a mnogi se pitaju kako je veza uopšte otpočela.

Pročitajte Srećne vesti pale u drugi plan - Trudna Anđelka Prpić krije se od javnosti, ovo je razlog

Paparazzo Lov printscreen

 

Kako prenosi Story.hr, priča je počela kada je Marko kupio nekretninu blizu Anđelke. Tada još nisu bili u vezi, ali su se zahvaljujući ranijem poznanstvu često družili. Blizina je učinila svoje, te nije trebalo dugo da Marko osvoji Anđelku. Ne samo da su uplovili u vezu, već će se uskoro i ostvariti u ulozi roditelja. Par planira da svoju ljubav kruniše brakom, kao i da se Marko useli kod Anđelke s obzirom da je njen stan veći.

Pročitajte Trudna Anđelka konačno u javnosti, svi joj gledaju u stomak - Prvo gostovanje i jasna poruka svima

Instagram

 

- Marko je živeo i kod bivše devojke u stanu te ne bi bilo čudno da se useli i kod Anđelke. Tamo im je i komotnije jer je njen stan prostran, imao oko 90 do 100 kvadrata i lepo ga je uredila. Čuo sam da se ona raspitivala u jednoj banci oko uslova za stambeni kredit, tako da možda postoji opcija i da kupe novu nekretninu - rekao je izvor blizak paru, piše Blic.

Pročitajte Uhvaćeni - Anđelka i njen partner prvi put zajedno u javnosti, jedan detalj svi gledaju (foto)

Instagram

 

Inače, otkako su krenule glasine o Anđelkinom novom izabraniku kao i o navodnoj trudnoći, ona se na tu temu nije oglašavala, ali je nedavno na Instagramu osvanula njihova zajednička fotografija u društvu prijatelja. Anđelkin osmeh i Markov zagrljaj govore više od hiljadu reči.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (6)

Loading
Stanislav

21.01.2023 19:20

Ne tako davno kada bi se otkrilo da je žena varala muža sama bi se u bunar bacila danas dobije 5000 zahtjeva za prijateljstvo dnevno što govori kakvo smo iskrivljeno društvo postali. Kada žena prevari muža sa kumom nema dovoljno pogrdnih riječi da se opišu ni žena ni kum, kako bi shvatili o čemu pričam volio bi da se svakom ko odobrava ovu sodomu i gomoru dogodi isto.

Mala Juca

21.01.2023 20:59

Nju niko nije osvajao. Ona je prenametljiva i u ulogama i u zivotu. Prenapadna, to je kao mladalacki stil. Gde se dede njena uloga majke, sta bi sa detetom koje ima, vrlo neozbiljna zena. Sutra joj ni ovaj nsce valjati, sirota deca ko sve ne radja. Ajmo zurka, udaja, jeee, ima tlinaest godina mala Juca

Fanste

22.01.2023 15:41

Uffff stvárno je puno smekerski je dá uzmes Kumu zenu!!! Bolesna Nacija smo postali i mi.

Gavrilo

23.01.2023 11:28

Svaka čast. Šta ima tu... Šmekerski nema šta!!! EJ BOŽE SMIILUJ IM SE, I MOLIM SE ZA NJIH... ne sudimo im mi....

Gegula

23.01.2023 18:55

Markić je udavača. Svakoj ženi/devojci se privaljuje na gajbu. Alfonso!