Sandra Kalinić

Prelepa Sandra: Supruga Milana Kalinića zvezda večeri, svi se okreću za njom (foto)

Autor:

09.02.2023 09:58

Foto:

Foto:

Supruga Milana Kalinića privlači pažnju gde god se pojavi, pa ništa drugačije nije bilo ni sinoć na nastupu Nikole Đurička u Mts Dvorani



Već deceniju i po Milan Kalinić je u braku sa suprugom Sandrom, a popularni glumac i voditelj često ističe da se posle toliko vremena u njihovom odnosu ništa nije promenilo. Milan je ponosan što pored sebe ima lepoticu kakva je Sandra, te je navikao da njegova izabranica privlači pažnju gde god se pojavi, a tako je bilo na sinoćnjem prestoničkom događaju.

Pročitajte Supruga Milana Kalinića oduševila - Pametna, lepa, ume čak i kolo da zaigra (video)

Ata Images

 

Milan i Sandra su na nastup Nikole Đurička došli ruku podruku i nasmejano pozirali fotoreporterima. Par je zračio u usklađenim modnim kombinacijama, a ono što su svi komentarisali bio je izgled Sandre Kalinić koji se već godinama ne menja.

Pročitajte Proslava 16. godišnjice braka - "Ljubav mora da postoji, sve ostalo se istoleriše"

Ata Images

 

Sa minimumom mejkapa i blasim talasima u kosi, supruga Milana Kalinića je plenila, pa je pri prvom pogledu na nju prisutnima bilo jasno zašto je on i dalje do ušiju zaljubljen kao prvog dana.

Pročitajte I dosad su je ogovarale, a tek će im biti trn u oku - Zbog ovoga sve žene zavide Sandri Kalinić (foto)

Ata Images

 

- Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“. Sandra je jedna od najženstvenijih, „najdamskijih“, najzgodnijih Beograđanki. Gde god da se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje - izjavio je jednom prilikom Kalinić.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Nadica

09.02.2023 14:52

Meni je strasno antipatičan, odbojna,viša od njega , bljak!!! Najviše podsjeća na onog slavnicevog ***** anu !