Sandra Kalinić

Dugo je nije bilo.... Supruga Milana Kalinića na pragu pete decenije blista (foto)

Autor:

22.09.2023 16:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Supruga Milana Kalinića nikad bolje nije izgledala, a na pragu je pete decenije



Milan Kalinić bezmalo dve decenije ljubi lepu Sandru sa kojom ima dvoje dece, Teu i Vuka

Supruga Milana Kalinića očarala je popularnog voditelja na prvi pogled, a njihova tajna srećnog i dugovečnog braka jesu osmeh, razumevanje i puna podrška.

Instagram

 

Popularni glumac uvek je sa ponosom isticao da je srećan što je u životu sreo ženu kakva je njegova supruga. Iako je bilo trzavica kao i u svakom odnosu, sve su uspeli da prevaziđu i sada 17 godina kasnije tvrde da je osmeh i dobar humor spas za očuvanje braka.

Ako se vratimo devet godina unazad, možemo se setiti da su tada naslovne strane svih novina brujale o Sandrinoj navodnoj šemi sa vlasnikom jednog beogradskog noćnog kluba. Naravno da je ova vest uzdrmala njihov brak, ali iz svega su izašli samo jači.

Pročitajte Nasledila majčinu lepotu - Ćerka Milana Kalinića je prava lutka, glumac poslao jasnu poruku (foto)

 

Umesto da se povuku u ćutanje ili da se upuste u javnu svađu, Milan je odlučio da postupi kao pravi džentlmen. On je stao u odbranu svoje supruge i njihovog braka. Nisu dozvolili da ih tračevi i skandali razdvoje. 

Milan je tada pokazao koliko veruje svojoj ženi i koliko je posvećen njoj i braku. 

 

Ata Images

 

Danas, nakon svih tih godina, Milan i Sandra su primer srećnog i harmoničnog braka, ističući da je smeh i dalje najbolji saveznik njihove sreće.

Njihova priča nam pokazuje da čak i kroz teške trenutke u vezi, uz ljubav, podršku i posvećenost, brak može opstati i cvetati, prenosi Still Kurir.

 

Iako su se neretko susretali sa zluradim komentarima zavidnih ljudi, Kalinići su ih sa osmehom prevazilazili.

Ono što je voditelju najzanimljivije jeste da supruga Milana Kalinića uvek pobere najlepše komplimente na račun izgleda, posebno od ženskog pola. 

 

Pročitajte Milan Kalinić u 50. godini ostvario svoj san, za ovo se živi, brojni muškarci mu zavide (foto)

 

Mada njemu to ne treba niko ni da kaže, iako ne krije da je subjektivan svoju ženu smatra jednom od najlepših i najzgodnijih Beograđanki, i to dovoljno govori o tome koliko je zaljubljenost i ljubav prisutna u njihovom odnosu nakon toliko godina.

 

Komentari. (0)

Loading