Sandra Kalinić

Supruga Milana Kalinića oduševila: Pametna, lepa, ume čak i kolo da zaigra (video)

Autor:

04.01.2023 20:00

Foto:

Foto:

Sandra Kalinić je žena za sve! Ovaj video će vas oduševiti!



Milan i Sandra Kalinić već deceniju i po su u skladnom braku u kome su dobili sina Vuka i ćerku Teu. Voditelj i glumac priznaje da strast i zaljubljenost vremenom blede, ali da to u njegovom i Sandrinom slučaju nije negativno uticalo na njihov odnos.

Pročitajte Fatalna Sandra - Kako je počela njihova ljubavna priča

Jovana Bojkovic

 

Poznati par još uvek uživa u zajedničkim trenucima i nastoji da se zajedno zabavlja, što su pokazali na dočeku Nove godine kada su zaigrali kolo.

"Umesto koncerta Bečke filharmonije, Novogodišnji koncert KUD “Kalinić”", napisao je Milan pored videa koji je izazvao opšte oduševljenje i pregršt pozitivnih komentara među kojima smo primetili jedan od njihove prijateljice Anje Mandić.

Pročitajte Proslava 16. godišnjice braka - "Ljubav mora da postoji, sve ostalo se istoleriše"

„Najdivniji moji ludaci! Obožavam te.“, rekla je glumica koja je inače Milanova polu sestra. Naime, njih je spojio brak Anjine mame i Milanovog tate.

–  Kod nas je to kao španska serija. Mi nemamo nikakve zajedničke krvi. Moji mama i tata kad su se razveli, u isto vreme su se razveli i Milanovi roditelji. Moj tata je počeo da živi sa Milanovom mamom, a mi smo svi već bili veliki. Ja sam imala 14 godina. Živeli su zajedno osam godina – otkrila je Anastasija Mandić gostujući u jednoj emisiji pre nekoliko godina.

Pročitajte Na sceni su kolege, u društvu prijatelji, a spajaju ih porodični odnosi - Ovu glumicu Milan Kalinić naziva svojom sestrom (foto)

Instagram

 

Jedno drugom su velika podrška i oslonac, a Anja je takođe veoma bliska sa Kalinićevom suprugom Sandrom sa kojom provodi dosta vremena.

„Sa Njom je sve lepše,
zato što je ona moja Genijalna Sandra.
“Srećna nam ova godina Nova, najlepše sve , neka se desi što pre!”, poručila je Anja svojoj prijateljci Sandri.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading