Suzana Jovanović

Suzana Jovanović otkrila detalje braka sa Sašom koje niko nije znao, ovo je prava istina o njenom životu

Autor:

22.09.2023 12:00

Foto:

Foto:

Izjava Suzane Jovanović prepričava se danima, iako svi misle da živi bajku, ovo je realnost



Suzana Jovanović i Saša Popović pojam su za pravu ljubav i skladan odnos. U braku su već dve i po decenije, a o njihovoj svadbi pisalo se i pričalo danima.

Malo ko se seća da je venčana kuma nekadašnjeg čelnika "Granda", Lepa Brena prstima kidala meso pečenog vola, a izjava Suzane Jovanović o njihovom životu danas mnoge je iznenadila.

ATA Images

 

Emocije su jake kao prvog dana, Saša i Suzana se međusobno u svemu podržavaju, a ono što je posebno zanimljivo jeste da je pevačicu upravo suprug i naterao da se ponovo vrati karijeri i počne da snima pesme.

Kako je Jovanovićeva istakla, Saša joj je najveća podrška i stalni podstrek da bude što bolja u svemu.

Pročitajte Saša Popović iskreno o Suzani - Ujutru kada ustane izgleda mi...

Iako mnogi misle da se životi javnih ličnosti u mnogome razlikuju od života običnog građanstva, čini se da nije tako a u prilog tome govori i izjava Suzane Jovanović.

Naime, pevačica je otkrila kako izgleda jedan njen uobičajen dan.

Ata Images

 

U domu Popovića postoje jutarnji rituali koji se ne preskaču, a to su prva jutarnja kafa i zajednički doručak nakon kog svako odlazi za svojim obavezama.

Pevačica je zadužena za obavljanje kako kućnih poslova, tako i birokratskih, pa je kroz osmeh izjavila da nikada nije prešla red u banci, već da kao i svi drugi čeka.

Pročitajte Suzana Jovanović podelila recept za Sašino omiljeno jelo, za sve ljubitelje testenine (video)

Ma kolike god zvezde bili, bračni par Jovanović - Popović nikada nije zaboravio prave ljudske vrednosti, te žive kao i sav normalan svet, u čemu jeste i draž njihovog dugog i skladnog braka.

Komentari. (0)

Loading