Blejk i Rajan

Tajna srećnog braka Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa: Dom je tamo gde smo svi zajedno

Autor:

07.04.2024 09:59

Foto: Photo by Jamie McCarthy/Getty Images

Foto: Photo by Jamie McCarthy/Getty Images

Brak Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa sa pravom slovi za jedan od najstabilnijih u Holivudu



Blejk Lajvli (36) otkrila je kako je pre 12 godina, na samom početku veze s kolegom Rajanom Rejnoldsom, postavila pravilo koje je, uverena je, zaslužno za njihov stabilan i funkcionalan brak.

Gostujući u emisiji svoje dobre prijateljice Amber Tamblin, glumica je prvi put govorila o odnosu sa suprugom, u prvi plan ističući njihov prvobitni dogovor kog se drže i danas i zbog koga je brak Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa simbol idealnog.

Photo by Noam Galai/Getty Images for Netflix

 

- Još na početku zabavljanja, možda već na drugom viđanju, dogovorili smo se da nikada ne radimo u isto vreme kako bismo mogli da damo prioritet našem odnosu.

Kad je Rajan snimao, ja sam putovala s njim, i obrnuto. Drugačije ne bismo uspeli - objasnila je Blejk, dodajući da je to pravilo nekada bilo teško ispoštovati:

- Bilo je neophodno mnogo rada i razgovora, usklađivanja obaveza i planiranja finansija. Za neke projekte jednostavno nismo bili raspoloživi.

Pročitajte Ljubav nije potrajala, razvod šokirao svet - Rajan Rejnolds prelepoj glumici slomio srce

Nakon što su se odlučili na zajednički život Blejk je imala zahtevniji raspored od Rajana. Tada je snimala ekstra popularnu seriju „Tračara”, zbog čega je očekivala od partnera da se prilagodi njenim obavezama.

Profimedia

 

- Navikla sam da naporno radim, radim i radim. Ne umem drugačije. Naročito je to bilo izraženo u vreme serije „Tračara” kojoj sam dala šest godina života. Ponekad smo snimali tri epizode odjednom.

Slavni par glumaca koji ima četiri ćerke, poslednju su dobili prošle godine, u intervjuima isključivo govori o profesionalnim angažmanima, a retko, gotovo nikada, o porodici.

Brak Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa odoleva uprkos svim iskušenjima

Zbog čega glumičino gostovanje u emisiji “Further Ado” predstavlja presedan inspirisan, verovatno, bliskim prijateljstvom sa autorkom, glumicom i piscem Amber Tamblin, koja je dospela na naslovne strane tabloida kada je 2017. u svojoj knjizi optužila holivudskog veterana Džejmsa Vudsa za „nabacivanje” i nepristojnu ponudu njoj i njenoj prijateljici u vremenu kad su imale 16 godina.

- Ako Rajan snima na Tajlandu, a ja u Vankuveru, nema šanse da se vidimo. Jednostavno, to je nemoguće. Taj problem smo uvideli na početku i predupredili njegovo štetno dejstvo.

Profimedia

 

Delujemo kao tim i za sada nam dobro ide. Deca su stalno sa nama. Porodica je na okupu, i tamo gde smo svi zajedno, tamo je dom. Dakle, bilo da smo u Španiji, u Juti ili u Njujorku, mi se ne razdvajamo - tvrdi Blejk.

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading