Mirka Vasiljević

Prelepe lokne Mirke Vasiljević možete napraviti samo jednim potezom, bez figara, presa i ostalih alatki

Autor:

19.01.2023 19:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Kosa Mirke Vasiljević je njen zaštitni znak, uvek je duga, sjajna i više nego trendi stilizovana. Otkarivamo kako mami četvoro dece to sve polazi za rukom



Kosa Mirke Vasiljević oduševljava gde god da se glumica pojavi. Bujna, zdrava i uvek sređena frizura je ono što u potpunosti opisuje kosu popularne glumice. Mirka zbog angažovanja supruga Vujadina Savića često menja adresu stanovanja seleći se s njim iz zemlje u zemlju, zbog čega je često primorana da bude sama svoj majstor za brojne stvari pa tako i za frizuru.

Pročitajte: Istina o braku Mirke i Vujadina - Glumica šokirala tvrdnjom, evo šta se dešava iza zatvorenih vrata

Instagram

 

Lepa glumica ne krije da pored porodičnih i poslovnih obaveza nema dovoljno vremena sebi da se posveti, posebno ne kada je u inostranstvu jer je tada u službi mališana 24 časa dnevno. 

Kako je pandemija poremetila čitav svet i brojne uslužne delatnosti, neretko moramo biti sami svoji majstori, pa je tako Mirka otkrila da ima odličan trik za uvijanje kose.

Pročitajte: Kosa Mirke Vasiljević u prvom planu, nova zanosna frizura

Instagram

 

- Nažalost, što se tiče frizera, od svoje 19 godine imam sopstveno iskustvo na glavi i koži. Vujadin često potpisuje ugovore i selimo se iz zemlje uz zemlju, pa sam trčala kod frizera par sati pred let da sređujem kosu. Kosa je ukras svake žene. Nisam se farbala, jer pokušavam da održim prirodnost uz tretmane koje mi frizer preporuči - kazala je Mirka, i istakla svoj trik za pravljenje kovrdži bez figara, presa i ostalih alatki.

- Postoje razne metode da kosa lepo izgleda bez figara, presa i drugih alatki. Kaiš od bademantila je odličan da obavijete kosu i napravite kovrdže, ili vežem kiku pa mi bude talasasta. Takođe, izbegavam da je često sušim fenom i gorim je - otkrila je.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading