Jelena Janković

Kakva promena Jelene Janković! Bivšu teniserku nismo prepoznali (foto)

Autor:

21.04.2024 14:17

Foto: Photo by Matthew Lewis/Getty Images

Foto: Photo by Matthew Lewis/Getty Images

Izgled Jelene Janković doživeo je potpunu promenu, najnovije fotografije to potvrđujuIzgled Jelene Janković njen je zaštitni znak godinama.

Duga crna kosa vezana u rep, širok osmeh na licu i vitka linija nešto je što je sinonim za njeno ime.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Bivša teniserka se pre nekoliko godina povukla u potpunu medijsku ilegalu u želji da uživa u roditeljstvu i porodičnom životu koji je stvorila sa partnerom Brankom Babićem i ćerkom Unom.

Jelenina mezimica je početkom ovog meseca proslavila treći rođendan, a tek smo jednom imali prilike da vidimo sportistkinju sa porodicom na letovanju u Sloveniji.

Izgled Jelene Janković sada je ovakav

Nedavno je dala intervju za slovenački „Dnevnik” i, između ostalog, otkrila da joj je lepo u penziji i da je tenis makar profesionalno daleka prošlost.

- Ljudi su navijali za mene i osećala sam odgovornost da im kažem više. Kada sam igrala, bilo je drugačije. Sada želim mir i neću da budem u centru pažnje.

Gde jedem, šta pijem i gde putujem, to su moje privatne stvari - istakla je nekadašnja teniska zvezda.

Pročitajte Gledali ste ga pred kamerama, a niste znali ko je - Ovaj ugledni doktor je partner Jelene Janković

A tokom boravka u Portorožu, gde je učestvovala na manifestaciji „Sport menja svet”, imali smo priliku da vidimo novi izgled Jelene Janković.

Iako joj je konjski rep uvek bio zaštitni znak, sada se ošišala na paž i sve iznenadila. Bob frizura je prethodnih sezona u trendu, kojem očigledno ni Jelena nije odolela.

Youtube Screenshot

 

 

Komentari. (0)

Loading