Jelena Veljača

Promena iz korena: Jelena Veljača nije ista žena, fotografije sve govore

Autor:

22.12.2023 19:25

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Frizura Jelene Veljače pravo je osveženje u zimskim, hladnim danima



Jelena Veljača otkako je pre dve i po godine ponovo stala na "ludi kamen" sa pravnikom Vitom Turšićem povukla se u medijsku ilegalu.

Uživa u odrastanju ćerke Lene, koju je dobila u braku sa kolegom Draženom Čučekom, i primarno se bavi produkcijom i poslom "iza kamere". Na društvenim mrežama veoma je aktivna, pa smo tako danas imali priliku da vidimo kako izgleda nova frizura Jelene Veljače.

ATA Images

 

 Otkako se pojavila na glumačkom nebu regiona, lepa glumica pripada klubu onih dama koje se bolje zabavljaju. Mnogi su je nazivali "zakletom" plavušom, pošto nikada nije eksperimentisala sa farbanjem kose.

Ipak, kraj godine je period za svođenje računa, ali i za krupne promene koje želimo da ostanu u godini na izmaku. Time se očigledno vodila i dramska umetnica.

Frizura Jelene Veljače podmlađuje

Nova frizura Jelene Veljače pravi je hit ove jeseni i zime. Opredelila se za balejaž tehniku farbanja kose, tačnije, koren vlasišta je u prirodnoj boji, dok su krajevi sivkastoplavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SalonFranić (@salonfranic)

 

Ovakva frizura među damama je poznata kao bob, a neko je naziva i paž. Retro izgled se na velika vrata vraća kada je reč o lepoti, a mnogi stručnjaci se slažu da ovakva frizura podmlađuje.

Pročitajte Lena im je sve - Jelena Veljača ponovo u zagrljaju bivšeg muža (foto)

Pozitivni komentari ne prestaju da se nižu ispod tri fotografije sa najnovijom bojom kose koje je Jelena podelila na Instagramu. 

Njeni obožavaoci jednoglasno kažu da lepoj ženi sve lepo stoji, a široki osmeh joj je dovoljan asesoar pored nove frizure kojima svakog ostavi bez daha. 

Komentari. (0)

Loading