Dražen i Jelena

Lena im je sve: Jelena Veljača ponovo u zagrljaju bivšeg muža (foto)

Autor:

11.02.2023 13:00

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Bivši muž Jelene Veljače, glumac Dražen Čuček, ponovo je u centru pažnje



Hrvatska glumica i spisateljica Jelena Veljača nedavno se u Zagrebu na jednom događaju pojavila u društvu ćerke Lene, koja je izrasla u pravu lepoticu.

Pročitajte Bivši muž Jelene Veljača pao u zaborav - nova romantična bajka

Bivši muž Jelene Veljače je glumac Dražen Čuček, sa kojim je i dobila Lenu. Jelena i Dražen su se rastali 2018. godine, nakon tri godine braka. Posle razvod ostali su u prijateljskim odnosima, a način na koji odgajaju ćerku je za primer.

Da su bivši supružnici uvek radosni kada sretnu jedno drugo dokaz je i njihova najnovije fotografija nastala na jednom od gradskih dešavanja. Srećni, nasmejani Jelena i Dražen pozirali su fotografima i po ko zna koji put dokazali da su tu jedno za drugo i na privatnom i na poslovnom planu. 

Pročitajte Prava mala modna ikona - Ćerka Jelene Veljače ukrala mami šou, neverovatno je koliko liče (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Story (@story.hr)

- Prava je magija deliti pozornicu s ovim čovkom, i kao glumica, i kao dramaturg. Ovo je slikano nekoliko trenutaka pre početka generalne probe koju je prekinuo rečima 'Jelena, ja ovo ne mogu...' No, naravno da je mogao. Dražen sve može odigrati. Nagrada za najbolju glavnu mušku ulogu 2018. - napisala je Jelena jednom prilikom na Instagramu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading