Jelena i Lena

Prava mala modna ikona: Ćerka Jelene Veljače ukrala mami šou, neverovatno je koliko liče (foto)

Autor:

08.02.2023 21:18

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Ćerka Jelene Veljače baš je porasla, neverovatno je koliko liči na svoju majku sa kojom se sve češće pojavljuje na javnim događajima, pa je tako bilo i sada



Ćerka Jelene Veljače Lena izrasla je u prelepu mladu damu. Sedmogodišnja devojčica oduševljena je poslom kojim se njena majka bavi jer često može da uživa u raznim gradskim dešavanjima. Glumica i rediteljka trudi se da Lena raste okružena pravim vrednostima, a uživanje u modi niko joj ne može zabraniti.

Pročitajte Romantična bajka Jelene Veljače i Vita Turšića

Ćerka Jelene Veljače često je obučena kao svoja mama, a osmehom i bojom kose neverovatno podsećaju jedna na drugu. Tako su se i sada slično obučene i nasmejane pojavile na jednom zagrebačkom događaju i privukle veliku pažnju. 

Jelena je Lenu dobila u braku sa glumcem Draženom Čučekom. Iako su se razišli, ostali su u sjajnim odnosima i divni roditelji.

- Da, nažalost, istina je. Porodica i prijatelji znaju da smo razdvojeni već neko vreme. Zajedno nastavljamo da odgajamo Lenu i to nam je najvažnije. Više izjava na ovu temu nećemo davati u najboljoj nameri da zaštitimo neznu privatnost. Hvala na razumevanju - rekli je tada Jelena za hrvatski Story.

Pročitajte Jelena Veljača spremna da po treći put stane na ludi kamen - Verujem u ljubav, želim brak

ATA Images

 

Svoju sreću Veljača je pronašla u već trećem braku sa Vitom Turišićem, a koliko je srećna dokazuju njeni emotivni postovi na društvenim mrežama. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading