Jelena Veljača spremna da po treći put stane na ludi kamen: Verujem u ljubav, želim brak!

Autor:

30.10.2020 12:31

Foto:

Foto:



Glumica, producentkinja i scenarista Jelena Veljača krajem septembra potrvdila je ljubavnu vezu s bivšim savetnikom Kolinde Grabar-Kitarović, Vitom Turšićem.

Da uživa u ljubavi to nikada nije skirvala. Glumica Jelena Veljača redovno na društvenim mrežama pokazuje koliko je zadovoljna te koliko se lepo oseća u novoj vezi s deset godina starijim Vitom Turšićem, bivšim savetnikom Kolinde Grabar-Kitarović. Svoju vezu u početku su skrivali, ali otkada je krajem septembra prelepa Jelena potvrdila da joj na ljubavnom planu 'cvetaju ruže', kad kad objavi poneku zajedničku fotografiju na kojoj je primetno da par zaista uživa.

- Šta god da se desi uvek pronađeš način da voliš. - Napisala je ispod poslednje fotografije s Vitom, na kojoj uprkos maskama za lice razmenjuju poljubce.

Pročitajte i: Zaljubljena Jelena Veljača: Od ljubavi i sreće sam se ugojila! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on Oct 29, 2020 at 3:14pm PDT

O njihovom odnosu nedavno se oglasio i Turšić: - Nisam znao da će naša veza izazvati toliko pažnje javnosti. Mogu reći samo kako je istina da smo se upoznali u podkastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo ka drugom. Sada smo oboje zaljubljeni. - Istakao je Turšić, koji je trenutno direktor firme IDM, te vlasnik Tome in der Muhlena.

Pre nekoliko nedelja zajedno su pozirali u zagrebačkom HNK, a uz sliku koju je Jelena objavila izdvojila je interesantan citat.

- Život je predivan, čak i sa maskom.+

Pročitajte i: Jelena Veljača je ovim poljupcem potvrdila tračeve – on jeste njen novi dečko! (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on Oct 16, 2020 at 4:49am PDT

Komentari odobravanja i podrške novopečene veze ređali su se jedni za drugim, a posebno se izdvojio komentar Jelenine prijateljice. Ona je poručila glumici da je u prvom planu njen dekolte, na šta je glumica rekla da se zbog ljubavi ugojila dodatnih pet kilograma, prenosi Večernji list.

Jelena Veljača takođe je priznala da bi se ponovo upustila u avanturu zvanu - brak.

Jelena je dala svoje mišljenje o njihovoj vezi, u potpunosti se slaže sa Vitom i ističe da su jednostavno povezani na poseban način.

Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajednički provedenog vremena u poslovnom okruženju. Dakle, uopšte nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav ‒ rekla je za Slobodnu Dalmaciju Veljača.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on Oct 9, 2020 at 1:14pm PDT

Prelepa glumica brak nije optisala čak ni u teoriji, a na pitanje o udaji dala je interesantan odgovor.

- Udala bih se i treći put, teoretski, jer verujem u ljubav i jer verujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala čvrsto da verujem da je taj treći put zauvek. Mislim da bi treći brak delovao pomalo bizarno, kao neki motiv iz sapunice. - Zaključila je Veljača za Slobodnu Dalmaciju.