Vuk Kostić

Vuk Kostić neprepoznatljiv, duga, plava kosa i šiške su novi zaštitni znak (foto)

Autor:

21.12.2023 17:02

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Vuka Kostića doživeo je potpunu transformaciju, ovo je razlog



Vuk Kostić godinama nosi titulu „najpoželjnijeg neženje” na javnoj sceni, a nije tajna da ima armiju obožavateljki. 

Međutim, da li će tako ostati sada kada je izgled Vuka Kostića doživeo potpunu transformaciju? Glumac više nije markantni frajer za kojim dame žude.

Ata Images

 

Naime, on je za potrebe snimanja serije „Pevačica” u potpunosti promenio lični opis. Vuk je poneo duge šiške i plavu kosu, a novim izgledom pohvalio se na svom Instagram-profilu. 

Iako je jasno da je transformacija urađena za potrebe nove uloge, brojni korisnici Instagrama pomislili su da je u pitanju samo Vukova želja za promenom izgleda, te su ispod objave ostavili brojne komentare.

Izgled Vuka Kostića mnoge je zapanjio

- „Zamisli da pomisliš da je devojka i smuvaš je”, „Ni rođena majka ga ne bi prepoznala”, „Ne liči na sebe” - neki su od komentara koji su se nizali ispod objave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

 

Izgled Vuka Kostića savršeno se slaže sa ulogom astrologa koju tumači u novoj sezoni pomenute serije. Ipak, mnogi njegovi fanovi složni su u tome da on ne bi trebalo da čini ovakve promene u privatnom životu.

Pročitajte Ljubav su krili kao zmija noge - Ova poznata pevačica bila je devojka Vuka Kostića (foto)

Razloga za brigu među glumčevim obožavateljkama ne bi trebalo da ima, on je još jednom zablistao u novoj roli i istovremeno ostao veran mačo izgledu koji godinama neguje.

Komentari. (0)

Loading