Nenad Jezdić

Bravo: Nagrada u rukama Nenada Jezdića, kada je izašao na binu, sve je stalo

Autor:

22.11.2023 16:34

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Izgled Nenada Jezdića na proslavi Dana Narodnog pozorišta iznenadio



Danas se obeležava 155 godina od osnivanja Narodnog pozorišta u Beogradu. 

Svečana ceremonija započela je u 12 časova u velikoj sali nacionalnog teatra, a brojni glumci prisustvovali su svečanosti. Svi su bili nasmejani i raspoloženi, a izgled Nenada Jezdića nije prestajao da se komentariše.

Boško Karanović

 

Ovom prilikom dodeljena mu je i prestižna nagrada "Raša Plaović" za ulogu u predstavi "Razvojni put Bore Šnajdera" po drami Aleksandra Popovića, u adaptaciji i režiji Egona Savina i produkciji Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Proslavljeni glumac nije krio oduševljenje i sreću zbog prestižnog priznanja, a u kratkom govoru zahvalio je reditelju predstave koji je njega prepoznao kao najboljeg da iznese ovako važnu ulogu.

Boško Karanović

 

Izgled Nenada Jezdića nikog nije ostavio ravnodušnim, glumac se baš promenio

Međutim, kako je dugo bio u medijskoj ilegali, te nismo imali prilike da ga srećemo, možemo primetiti da je izgled Nenada Jezdića drastično promenjen

Čini se da mu život daleko od srpske prestonice prija, mada su mnogi prokomentarisali da se glumac trudi da istakne godine koje ima dugom, sedom bradom koju je pustio.

Boško Karanović

 

Pročitajte Nenadu Jezdiću supruga jedno strogo zabranila, u manastiru Visoki Dečani zakleo se da ovo nikada neće uraditi

Osim brade, i kosa je počela da mu sedi, na licu mu je izražen umor, ali osmeh nije skidao.  A i zašto bi kada je ponosni dobitnik ovog veoma važnog priznanja za dramske umetnike.

Boško Karanović

 

 

Komentari. (0)

Loading