Novak Đoković

Video postao viralan: Novak na dodeli "Zlatne lopte" napravio veliku grešku, a onda...

Autor:

31.10.2023 19:00

Foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Grešku Novaka Đokovića svi komentarišu...



Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je deo ceremonije dodele nagrada najboljim fudbalerima u Parizu. Nole je imao zadatak da dodeli "Zlatnu loptu" najboljoj fudbalerki Aitani Bonmati, ali je napravio veliki propust.

Naime, Novak je posle govora pozvao fudbalerku na binu i tada je napravio gaf o kome bruji ceo svet. Teniser se pomerio i ustupio mesto za govornicom, ali je zaboravio da Aitani preda trofej, pa je greška Novaka Đokovića postala viralna tema.

Na svu sreću, organizatori su primetili grešku Novaka Đokovića, te su igrači "Barselone" naknadno uručili "Zlatnu loptu", a teniser se, naravno, izvinio.

Đoković je potom održao govor i otkrio koliko mu je fudbal značio.

Pročitajte Bogdan Bogdanović otkrio - Uhvatio sam Đokovića kako ovo radi

- Velika je čast što sam ovde. Hvala organizatorima što su me pozvali. Privilegija je biti okružen najboljim igračima sveta u najvećem sportu na svetu, sportu uz koji sam odrastao, igrao svaki dan.

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Moj otac je bio profesionalni fudbaler, pa sam i ja malo igrao - rekao je, a onda se našalio u svom stilu.

- Mislim da sam imao devet ili deset godina kada sam odlučivao da li da igram fudbal ili tenis. Izabrao sam tenis, ne znam da li je to bila dobra odluka, ali mislim da jeste - kazao je Đoković i nasmejao publiku.

Komentari. (0)

Loading