Bogdan Bogdanović

Bogdan Bogdanović otkrio: Uhvatio sam Đokovića kako ovo radi

Autor:

29.10.2023 21:29

Foto: Photo by Kevin C. Cox / Getty Images

Foto: Photo by Kevin C. Cox / Getty Images

Ishrana Novaka Đokovića privlači pažnju javnosti, Bogdan Bogdanović otkrio nepoznate detalje



Otkad je naš najbolji teniser 2011. drastično promenio režim ishrane zbog namirnica na koje nije bio tolerantan, o njegovom jelovniku dosta se pričalo.

Dosta polemike izazvala je i činjenica da naš najbolji teniser ne jede meso, pa je ishrana Novaka Đokovića bila jedna o tema o kojoj se govorilo u serijalu „Neispričane priče“.

Photo by Matthew Stockman Getty Images

 

Ishrana Novaka Đokovića bez glutena zaintrigirala je i naše košarkaše koji su ga na Olimpijskim igrama 2016. u Riju jurili kako bi videli šta zapravo jede.

Pročitajte Kuvarica kojoj Đoković bezuslovno veruje otkriva - Ovu grešku najčešće pravimo kada pečemo meso, stvara se loš holesterol

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović uhvatio je Đokovića kako jede picu i svoje saznanje podelio je sa saigračima. Međutim, košarkaš se našao u čudu kada je saznao da je u pitanju veganska pica. 

Ata Images

 

– Jurili smo Novaka da vidimo da li on stvarno jede to što jede i to nam je bilo interesantno. Onda smo ga uhvatili da je jeo neku picu, a to je u stvari bila vegetarijanska pica. Pustili smo lažnu vest u selu da on ipak jede picu, a u stvari smo mi ispali glupi – prisetio se Bogdanović kroz smeh. 

Komentari. (0)

Loading