Novak Đoković

Ništa nije kao što izgleda, poznati košarkaš otkrio: Uhvatio sam Đokovića kako jede picu

Autor:

18.10.2023 12:18

Foto: Photo by Aitor Alcalde Getty Images for ITF

Foto: Photo by Aitor Alcalde Getty Images for ITF

Ishrana Novaka Đokovića na meti komentara, poznati sportista otkrio nepoznate detalje



Od kada je naš najbolji teniser, 2011, drastično promenio režim ishrane zbog namirnica na koje nije bio tolerantan, o njegovom jelovniku dosta se pričalo.

Dosta polemike izazvala je i činjenica da naš najbolji teniser ne jede meso, pa je ishrana Novaka Đokovića bila jedna o tema o kojoj se govorilo u serijalu „Neispričane priče“.

Photo by Matthew Stockman Getty Images

 

Ishrana Novaka Đokovića bez glutena zaintrigirala je i naše košarkaše koji su ga na Olimpijskim igrama 2016. u Riju jurili kako bi videli šta zapravo jede.

Pročitajte Kuvarica kojoj Đoković bezuslovno veruje otkriva - Ovu grešku najčešće pravimo kada pečemo meso, stvara se loš holesterol

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović uhvatio je Đokovića kako jede picu i svoje saznanje podelio je sa saigračima. Međutim, košarkaš se našao u čudu kada je saznao da je u pitanju veganska pica. 

Ata Images

 

- Mi smo jurili Novaka da vidimo da li on stvarno jede to što jede i to nam je bilo interesantno. Onda smo ga uhvatili da je jeo neku picu, a to je u stvari bila vegetarijanska pica. Pustili smo lažnu vest u „selu“ da on ipak jede picu, a u stvari smo mi ispali glupi - prisetio se Bogdanović kroz smeh. 

Komentari. (0)

Loading