Novak Đoković

Evo kada je Nole poslednji put pojeo celu čokoladu

Autor:

09.01.2024 13:52

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Ishrana Novaka Đokovića neprestano se komentariše, teniser otkrio kada je poslednji put jeo čokoladuOd kada je naš najbolji teniser 2011. drastično promenio režim ishrane, zbog namirnica na koje nije bio tolerantan, o njegovom jelovniku dosta se pričalo.

Budući da je uzor mnogima, ishrana Novaka Đokovića privlači pažnju javnosti, a mnoge zanima kako se teniser odrekao slatkiša, kao i kada je poslednji put pojeo celu čokoladu. 

Paul Kane / Getty Images)

 

Na ova pitanja teniser je u jednom intervjuu dao iskren odgovor, pa se ishrana Novaka Đokovića ponovo našla na meti komentara. 

Pročitajte Novak ne može da mu odoli - Recept za maslac, lako se pravi i ne košta mnogo

- Sinoć sam pojeo celu čokoladu. Dva momka iza kamere mogu da potvrde da ne lažem.

Imali smo otprilike četiri, iako veganska dezerta - rekao je Novak. Kada se Viktor Troicki našalio da ga zbog toga sada boli zglob, Đoković je šaljivo odgovorio:

- Da! Izvini, selektore. Svešću to na tri dezerta. 

 

 

Iako ishrana Novaka Đokovića često izaziva podeljena mišljenja, ovaj simpatični intervju nasmejao je korisnike društvene mreže Instagram koji ni ovoga puta nisu štedeli komentare. 

Pročitajte Viršle i majonez? Šta doručkuju deca Novaka Đokovića?

„Praznici su, možeš da pojedeš malo čokolade”, ”Pa i on ima dušu, nije ništa strašno ako je umereno”, ”Bože, koliko je ovo stvorenje normalno, prizemno i vaspitano”, samo su neki od komentara. 

 

 

Komentari. (0)

Loading