Jelena Janković

Čist luksuz: U ovom modernom domu živi Jelena Janković sa suprugom i ćerkicom, slobodno zavirite (foto)

Autor:

01.08.2023 21:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Porodičan dom Jelene Janković sređen je po poslednjoj modi



Kada je u aprilu 2021.godine rodila ćerkicu bivša teniserka Jelena Janković osvojila je najvažniji trofej i definitivno se povukla iz javnosti.

Porodično gnezdo je sa suprugom Brankom Baraćem svila u San Dijegu, a dom Jelene Janković, prema pisanju domaćih medija, vredi čitavo bogatstvo. 

Instagram

 

Sudeći po fotografijama koje s vremena na vreme podeli na društvenim mrežama, enterijer je sređen do najsitnijih detalja, a gotovo sve je podređeno Jeleninoj naslednici Uni

Pročitajte Veliki povratak - Kako danas izgleda Jelena Janković

Domom dominiraju bela i siva boja, te je cela dnevna soba vrlo svedeno urađena. Ipak, ukoliko pogledamo malo bolje, veliki kristalni luster posebno privlači pažnju, budući da je i te kako raskošan.

Instagram

 

Instagram

 

Dom Jelene Janković se u vreme praznika pretvara u pravu bajku, a teniserka se trudi da svake godine ima drugačiju dekoraciju. 

Pročitajte Jelena Janković - Živim miran i skroman život

Prostrano kupatilo ima čak dva lavaboa i veliku kadu u kojoj se teniserka opušta nakon napornog dana. 

Dom Jelene Janković ispunjen je dečijim smehom, a teniserka i njen partner trude se da svoju privatnost sačuvaju za sebe i na taj način omoguće ćerkici mirno i bezbrižno detinjstvo.

Instagram

 

Podsećanja radi, Jelena i Branko upoznali su se nakon  Adrija tur turnira u organizaciji Novaka Đokovića. Nekadašnja teniserka tada je bila pozitivna na korona virus zbog čega je potražila lekarsku pomoć.

Nakon oporavka Jankovićeva je ostala u kontaktu sa lekarom, a nakon nekog vremena među njima se rodila ljubav. Danas su u srećnoj zajednici i imaju predivnu ćerku. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Dr N69

02.08.2023 11:59

A doktor napustio zenu i detea ocigledno i odlicna radna mesta i polakomio se na jos vecu lovu....

Drina

02.08.2023 16:01

Vec sve vidjeno. Kic, kao sto je i Jelena od sebe napravola kic osobu. Ona je svetski broj 1 u tenisu, a ne sponzorusa. A doktor, gde ga samo nadje, no comm