Jelena Janković: Živim miran i skroman život

Autor:

11.07.2021 19:00

Foto:

Foto:

Tri meseca pošto je rodila kćerku, čije ime još drži u tajnosti, bivša teniserka Jelena Janković fotografisana je u Sloveniji u društvu partnera, doktora Branka Baraća, i njegovih roditelja



Rođenjem devojčice početkom aprila bivša teniserka Jelena Janković (36) osvojila je najvažniji trofej i povukla se iz javnosti. Međutim, protekle nedelje pojavila se u Sloveniji, pokraj Bledskog jezera, u šetnji sa svojom naslednicom, što nije prošlo neopaženo.

Pročitajte i Prva fotografija - Jelena Janković sa bebom u šetnji

Miroslava Milanović/žurnal

 

Nekadašnja najbolja teniserka sveta fotografisana je kako gura kolica pokraj jezera, odevena u dugu bež haljinu i sandale. Liniju je već povratila, a sa svojom kćerkicom, čije ime još nije otkrila, uživala je šetajući se tokom sunčanog dana. Prema fotografijama se zaključuje da joj nova životna etapa prija, kao i uloga majke.

Jelena nije sama boravila u Sloveniji. Uz bebu i nju bio je njen partner, doktor Branko Barać, internista -reumatolog sa jedne privatne beogradske klinike. Njih dvoje su se upoznali prošlog leta, posle Adria Toura u Beogradu, nakon čega se bivša sportistkinja suočila sa koronom.

Pročitajte i Neizmerna radost u domu teniserke - Porodila se Jelena Janković!

Miroslava Milanović/žurnal

 

- Živim miran, skroman život. Zdravlje mi je na prvom mestu, ali moja vrata tenisa još nisu zatvorena - rekla je kratko Jelena u poslednjem susretu sa novinarima na turniru Novaka Đokovića na Dorćolu.

Skromnost je vrlina

Iako bi se očekivalo da novopečena mama bude smeštena u nekom od elitnih hotela bisera slovenačke prirode i turizma, inače savršenog mesta za miran porodični odmor, ona je sa partnerom i njegovim roditeljima odsela u jednoj vili, čiji je vlasnik njihov prijatelj iz Slovenije.

Jelena je sve vreme imala svesrdnu pomoć Brankovih roditelja, a kada je beba zaspala, bivši prvi reket ženskog belog sporta dozvolila je sebi trenutke opuštanja i predaha u jednom od poznatih restorana pokraj Bledskog jezera.

Komentari. (0)

Loading