Veliki povratak: Kako danas izgleda Jelena Janković

Autor:

11.04.2022 15:00

Foto:

Foto:

Nekada prva teniserka sveta, Jelena Janković načinila je veliki povratak na turniru u Čarlstonu u Južnoj Karolini u Americi gde se pojavila u narandžastom odelu



Nekada prva teniserka sveta Jelena Janković već nekoliko godina retko pojavljuje u javnosti, ali se sada odlučila na veliki povratak. Kako danas izgleda Jelena Janković moglo se videti na turniru u Čarlstonu u Južnoj Karolini, koji je proslavio pola veka postojanja.

Facebook / Bethanie Mattek-Sands

 

Pojavljivanje Džej Džej na turniru u Americi iznenadilo je mnoge.

Pročitaj i - Jelena Janković: Živim miran i skroman život

Jelena se pojavila u narandžastom odelu koje je privuklo veliku pažnju tamošnjih novinara i fotografa koji su odmah pohvalili njen stajling.

 

 

Nekadašnja najbolja igračica planete je ponovo podigla trofej na turniru koji je osvojila 2007. godine.

 

 

Jelena, koja nikada nije zvanično objavila da se povlači iz belog sporta, postala je majka pre nešto više od godinu dana a nedavno je proslavila prvi rođendan kćerke Une, koju je dobila sa beogradskim doktorom Brankom Baraćem. Pošto se retko pojavljuje u javnosti, tek povremeno na mrežama osvane poneka njena fotografija. Poslednji to je bilo 1. decembra prošle godine, kada je frizer objavio fotografiju sa Jelenom, a pre toga su se pojavile njene fotografije sa Bleda, iz šetnje sa tek rođenom kćerkom i emotivnim partnerom.

Miroslava Milanović/žurnal

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading