Jelena Janković pokazala trudnički stomačić i oduševila fanove na teniskom turniru

Autor:

01.02.2021 18:00

Foto:

Foto:



Dugogodišnja želja nekada najbolje teniserke sveta, Jelene Janković, na korak je od ostvarenja. Slavna sportistkinja već duže vreme priželjkuje da se ostvari u ulozi majke, a prve fotografije na kojima se nazire trudnički stomačić pojavile su se na društvenim mrežama. Poznato je da svoju intimu Jankovićeva nerado deli sa javnošću, što objašnjava time da njen privatni život ne zaslužuje preveliku pažnju.

- Uvek sam želela da se priča o tenisu, o rezultatima, da me po tome pamte, a ne po privatnom životu. Smatram da sam skromna i da moj privatni život i ne zaslužuje toliku pažnju - rekla je svojevremeno za domaće medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Avhiejoy AC (@witchcauldron_charms)

Jelena Janković je trudna po prvi put

Već neko vreme Jelena je u vezi sa doktorom Brankom Baraćem.

-Nakon teniskog turnira koji je Jelena igrala u Beogradu zajedno sa Novakom Đokovićem, javnost je ubrzo saznala da je najuspešniji srpski teniser pozitivan na virus korona. Međutim, nije bilo poznato da je Jelena takođe bila pozitivna, već se u javnosti samo pisalo da će biti testirana. Upravo zbog korone morala je da potraži lekarsku pomoć. I baš kao na filmu, tako se dogodila ljubav sa doktorom s kojim se prvi put srela u ordinaciji. Jelena je otišla na pregled kod doktora Branka, a simpatije su se odmah dogodile. Teniserka se posle nekoliko nedelja izlečila od virusa, a sa doktorom je ostala u kontaktu, te su počeli zajedno da izlaze. Ubrzo su uplovili u romansu, koja od tada traje. Kada je vanredno stanje ukinuto, ljudi su ih viđali u restoranima u Beogradu kako uživaju u zajedničkom vremenu, a u pojedinim momentima bili su veoma prisni, te ljubavni par svoje emocije nije želeo da krije od znatiželjnih pogleda okoline - otkrio je neimenovani izvor, a preneo "Blic".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Najčitaniji celebrity magazin (@story.srbija)

Jelena je uslikana u Ujedinjenin Arapskim Emiratima, gde je određeno vreme provela u društvu mladih tenisera, sa kojima se i slikala. (Pročitaj: Nina Janković Dičić i Gordan Kičić – Naša priča o trudnoći, zabavi i prijateljstvu)

 

Lana Dedić

Autor