Jelena bin Drai - Lepe vesti i ostvarenje dugogodišnje želje

Autor:

20.01.2021 18:00

Foto:

Foto:Jelena bin Drai, nekadašnja manekenka, a danas uspešna poslovna žena i supruga arapskog milijardera, trudna je i čeka svoje četvrto dete. Kako "Story" ekskluzivno saznaje, u ranoj je fazi svoje četvrte trudnoće i strogo vodi računa da je iznese na najbezbedniji mogući način, pa se potpuno isključila iz javnog života i lišila svake vrste spoljašnjeg stresa. (Pročitaj: Nina Janković Dičić i Gordan Kičić – Naša priča o trudnoći, zabavi i prijateljstvu)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Jelena bin Drai trudna je četvrti put

Jelena je široj javnosti postala poznata 1998, kada je pobedila na Izboru za mis Jugoslavije, osvojivši tri titule. Ubrzo se udala i povukla iz javnog života, posvetivši se porodici i privatnom biznisu. Svog životnog saputnika pronašla je u nasledniku jedne od najmoćnijih porodica u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

U braku sa arapskim milijarderom Saidom bin Draijem je već dvanaest godina, a ljubav su krunisali brojnim potomcima. Posle ćerke Asje (10), Jelena je rodila sinove Hilala (9) i Hamdana (7), a u razgovoru za domaće medije priznala je da priželjkuje i četvrto dete. Ta želja joj se i ostvarila. (Pročitaj: Malo li je? Evo šta će Bojana Rodić i Mirko Šijan dobiti u miraz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

S obzirom na to da joj je porodica brojna, a da pored toga ima uspešnu karijeru, postavlja se pitanje u čemu je njena tajna. Jelena veruje da je za uspeh ključna dobra organizacija:

Savršena organizacija je ključ mog uspeha. Na početku je bilo drugačije, imala sam jedno dete i jedan posao, dok danas imam troje dece i šest kompanija. Nemam drugu mogućnost nego da sve bude savršeno organizovano. Tri dana isključivo sam posvećena poslu, dok je ostatak nedelje rezervisan za porodicu. Tada na scenu stupaju menadžeri, a ja provodim vreme sa Saidom i decom, na plaži, brodu ili porodičnom imanju. Oduvek sam bila radoholičar i opcija da budem samo domaćica u mojoj glavi nikada nije postojala. Često radim i posle ponoći. Više niko nije iznenađen kada u dva ujutru od mene dobije mejl – objasnila je svojevremeno za “HELLO!”. (Pročitaj: Ovo je dokaz da bi Romeo Bekam mogao nadmašiti slavne roditelje)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Bin Drai (@jelenabindrai)

Lana Dedić

Autor