Ne može bolje - Goca Božinovska saznala prelepu vest!

Autor:

08.01.2021 17:00

Foto:

Foto:



Goca Božinovska ovaj Božić pamtiće po sjajnim vestima, naime pevačica je saznala da će uskoro postati baka. Njen sin, Mirko Šijan, će sa svojom partnerkom, Bojanom Rodić, dobiti prinovu. (Pročitaj: Hurem broji sitno – Najnovije fotografije otkrivaju svu lepotu blagoslovenog stanja)

Folkerka ne krije da je veoma uzbuđena zbog cele situacije i da jedva čeka da dobije unuče.

Toliko sam sreća da sam na sedmom nebu, Božić mi je dao najlepši poklon. Mislila sam da sam loš čovek, svako ima neke svoje grehe, ali nisam. Bog me je nagradio najlepšim poklonom, presrećna sam baka, samo da sve do kraju bude kako treba. Bila sam u haosu, nisam očekivala. A smešno mi je što je Bojana imala problem desetak dana, bilo joj nešto loše, nešto je boleo stomak. A ja u haosu ne mislim da je možda trudna, nego sam po Surčinu na Badnji dan trčala da joj nađem čaj, nisam našla nigde. A oni meni za Božić test za trudnoću – izjavila je ona za “Kurir”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Goca Božinovska postaće baka, a evo ko će još slaviti

Bojana je široj javnosti poznata kao rođena sestra Bogdane Rodić, koja se nedavno udala za Veljka Ražnatovića. S obzirom na to da mnogo vremena provodi sa sestrićem Željkom, sigurno će se odlično snaći u ulozi majke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Divnu vest su potvrdile obe porodice, a posebno je oduševljena buduća tetka Nataša, koja se već pohvalila na društvenim mrežama:

Moj najlepši božićni poklon. Postajem tetka – napisala je na svom “Instagramu” treća sestra Rodić. Na fotografiji se vidi pozitivan test na trudnoću koji je bio jedna vrsta božićnog iznenađenja. (Pročitaj: Jelisaveta Orašanin – U iščekivanju najlepšeg događaja)

Lepe vesti oduševile su i porodicu Šijan.

Hvala ti, snajka! Stiže Šijan! Volim je od prvog dana, mnogo! Volim vas! – napisala je Zorana.

 

 

Lana Dedić

Autor