Ponosna i srećna - Jelisaveta Orašanin uživa sa bebom

Autor:

05.02.2021 21:00

Foto:

Foto:Početkom godine, Jelisaveta Orašanin i Milos Teodosić postali su roditelji dečaka Bogdana. Kada je reč o naslednicima, poznati par izbegava medijsko eksponiranje, ali jedno je sigurno – i mala Petra i Bogdan odrastaju okruženi velikom ljubavlju. (Pročitaj: Miloš Teodosić oduševio suprugu – Jelisavetu i bebu sačekalo predivno iznenađenje!)

Četvoročlana porodica uživa u Bolonji, a sunčano vreme koriste za šetnje i boravak u prirodi.

- Bogdan - kratko je napisala Jelisaveta Orašanin uz objavljenu fotografiju, i po ko zna koji put oduševila pratioce svojim izgledom. Ni mesec dana od porođaja, glumica izgleda fenomenalno.

Jelisaveta i Miloš sa porodicom već neko vreme borave u Italiji, zbog poslovnih obaveza koje naš košarkaš ima prema tamošnjem klubu. Čini se da se porodica oseća sve bolje na primorju, te su supružnici doneli važnu odluku. Naime, prema pisanju domaćih medija, oni planiraju da kupe kuću u jednom od najvećih italijanskih gradova, Bolonji, odakle je i istoimeni klub za koji Teodosić nastupa. (Pročitaj: Nemanja Nedović i Mina Milutinović: Naša atinska razglednica)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli)

– Italijani su preležerni, preopušteni, ne mogu to da izdržim. Ipak, dobro je što vrlo retko pričaju engleski i onda se njihov jezik brzo nauči. Dopadaju mi se njihovi porodični rituali, od 14 do 17 sati je pauza za ručak i to svi poštuju. Lepo je imati vreme rezervisano za porodicu, da zajedno doručkujete, ručate i večerate – izjavila je nedavno Jelisaveta, a prenosi "Blic".

Iako je glumica na porodiljskom bolovanju, te u potpunosti uživa u majčinskoj ulozi, mediji prenose da je preko svog supruga stvorila poznanstva s italijanskim rediteljima i producentima, pa u budućnosti možemo očekivati nove filmske projekte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli)

Lana Dedić

Autor