Iznenađujuće

Ovo o njemu nista znali: Gordan Kičić iznenadio snimkom, ovo je njegova prva ljubav

Autor:

01.03.2022 13:30

Foto:

Foto:

Gordan Kičić iznenadio obožavaoce interesantnim video snimkom



Popularni glumac Gordan Kičić (44) dugi niz godina oduševljava publiku kraj malih ekrana svojim neverovatnim talentom. Širok spektar svojih mogućnosti glumac je demonstrirao u najrazličitijim ulogama, no uloga muzičara, tačnije pevača, čini se, najviše mu prija.

Pročitajte Kupio sam sličuge, pa neka i slomim nogu: Nezaboravna avantura na ledu Gordana Kičića

Ata Images

 

Nedavno, na svom Instagram profilu, u okviru opcije story Gordan je objavio video snimak svog uobičajnog dana. Na pomenutom snimku glumac vrlo strastveno izvodi numeru rok benda 'The Killers' i to ni manje ni više, već u kolima.

Pročitajte 14 godina strasti: Gordan Kičić obeležio godišnjicu braka

Svojevremeno, Gordan Kičić iznenadio je obožavaoce interesantnim izborom reči kada je muzika u pitanju.

- Muzika je moja prva ljubav i imao sam sreću da u karijeri igrma u dosta mjuzikla, nastupam u zabavnim programima i pevam - objasnio je Gordan, koji je u tom trenutku snimao filma u kome se našao u ulozi pop pevača - Ovog puta je to bilo u čuvenom i najboljem studiju, i to sa Bajagom, Sašom Habićem i Loknerom. Otpevao sam nekoliko numera i priznajem d ami je to bilo kao san - zaključio je glumac.

Dobro je poznato da je Gordan Kičić veliki ljubitelj rok muzike, a svoju strast ka pomenutom šanru nikada nije krio, no uspešno se snašao i u ulozi pop pevača, što dovoljno govori o njegovom nesvakidašnjem talentu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading