Jelena Mijović

Lepa Jelena: Ova dama rodila je Tihomiru Staniću dvoje dece ali 30 godina odbija da se uda za njega

Autor:

11.01.2023 21:15

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Supruga Tihomira Stanića i posle trideset godina zajedničkog života ne želi da i zvanično postane njegova suprugaTihomir Stanić jedna je od najvećih glumačkih veličina na našim prostorima. Ljubavni život popularnog glumca javnosti je veoma interesantan. Pre svega jer je, kako i sam kaže, prvi brak, u koji je uplovio 1979. godine na drugoj godini fakulteta, završio uspešno. Sa bivšom suprugom, inače Belgijanom Lilijanom Luis Vermiš je u sjajnim odnosima.

Pročitajte Tragedija velikog glumca - Tihomir Stanić ostao bez voljene žene

Foto:Jelena Jovanov

- Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio, i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut - rekao je glumac u emisiji "Šok Tok" i otkrio da je njegovo poznanstvo sa drugom suprugom Jelenom Mijović promenilo mnogo toga.

- Upoznali smo se na aerodromu. Vraćao se sa Festivala u Edinburgu. Postoji i snimak čak kad je upoznajem! Rekli su mi: "Vidi, kako je lepa devojka", i ja priđem. Neko iz ekipe koja je bila sa mnom je snimio to, imam i dan danas to - otpočeo je priču Tika.

Facebook

 

Ljubavna priča Tihomira Stanića otpočela je sudbonosnim susretom na aerodoromu. Godine 1992. sa lepom Jelenom Tika dobija prvu ćerku, Milenu Hanu, a jedanaest godina kasnije mezimicu Sofiju Nađu. Ipak, Jelenu nikada nije oženio.

- Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je - priznao je glumac, koji čini se neće prestati da pokušava, iako su oboje svesni da im papir ništa ne znači.

Facebook

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading