Jelena Mijović

Punih 30 godina ne želi da se uda za njega: Ovo je nevenčana supruga Tihomira Stanića

Autor:

09.11.2023 16:10

Foto: Jelena Jovanov

Foto: Jelena Jovanov

Nevenčana supruga Tihomira Stanića



Tihomir Stanić u ljubavi je više od 30 godina sa Jelenom Mijović koja mu je podarila dve ćerke, Milenu Hanu i Sofiju Nađu.

Ipak, sve do danas nisu stali na ludi kamen, jer je nevenčana supruga Tihomira Stanića glumcu nekoliko puta rekla „ne” kada ju je prosio. 

Boško Karanović

 

Legendarni glumac imao je zanimljiv i turbulentan ljubavni život o kome je nekoliko puta javno govorio. Veoma mlad, na drugoj godini studija upoznao je Belgijanku Lilijanu Luis Vermiš sa kojom je proveo deceniju zajedno.

Nakon razvoda ostali su u sjajnim odnosima, a dok je još bio u braku, upoznao je ženu za sva vremena, njegovu Jelenu, potpuno slučajno.

Nevenčana supruga Tihomira Stanića njegova je najveća podrška

– Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio, i sad sam u veoma dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut – rekao je glumac jednom prilikom.

Pročitajte Pio sam dve litre žestine dnevno - Tihomir Stanić iskreno o problemu sa alkoholom, borba je dugo trajala

– Upoznali smo se na aerodromu. Vraćao se sa Festivala u Edinburgu. Postoji i snimak čak kad je upoznajem!

Rekli su mi: „Vidi, kako je lepa devojka", i ja priđem. Neko iz ekipe koja je bila sa mnom je snimio to, imam i dan-danas to – ispričao je Stanić.

Facebook

 

Jelena i Tika 1992. godine dobili su ćerku Milenu Nađu, da bi jedanaest godina kasnije stigla i druga mezimica, Sofija Nađa. Ipak, nevenčana supruga Tihomira Stanića nikada nije postala gospođa Stanić.

– Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je – priznao je glumac koji, čini se, neće prestati da pokušava iako su oboje svesni da im papir ništa ne znači.

Komentari. (0)

Loading