Žurka se nastavlja za mnogobrojne obožavaoce kultnih "Prijatelja"

Autor:

08.05.2021 18:30

Foto:

Foto:

Sedamnaest godina pošto je emitovana poslednja epizoda kultne serije ‘Prijatelji’, njeni glavni akteri Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer snimili su specijal koji bi narednih meseci trebalo da bude prikazan, na radost mnogobrojnih obožavalaca



Sedamnaest godina nakon što su najpopularniji prijatelji pop kulture poslednji put bili zajedno na setu, snimljen je specijal “Prijatelja”. Za tu priliku okupila se originalna postava sitkoma: Dženifer Aniston (Rejčel), Kortni Koks (Monika), Lisa Kudrou (Fibi), Metju Peri (Čendler), Met Leblank (Džoi) i Dejvid Švimer (Ros). Ponovno okupljanje trebalo je da se desi još u avgustu prošle godine, međutim, odloženo je zbog pandemije virusa korona. Datum emitovanja još nije objavljen, ali prikazivanje treba očekivati do septembra na striming servisu HBO Max.

Pročitajte i Poznata glumica Kortni Koks utučena - Verenika nisam videla sedam meseci!

getty

 

Članovi glumačke postave su i izvršni producenti, zajedno sa tvorcima serije Kevinom Brajtom, Martom Kaufman i Dejvidom Krejnom i rediteljem Benom Vinstonom. O okupljanju se malo toga zna jer produkcija nije saopštila niti jedan detalj. Ipak, zahvaljujući družini koja se toliko dobro zabavila na setu da nije mogla da se suzdrži, procurile su poneke pikanterije. Snimanje specijala “Prijatelja” održalo se na originalnoj sceni serije, na Stageu 24, u studijima Warner Brosa u Berbanku, u Kaliforniji, gde je snimljeno svih 10 sezona, odnosno 236 epizoda.

Pročitajte i Da li je ovo kraj dugogodišnjeg prijateljstva - Kortni Koks i Dženifer Aniston u sve gorim odnosima?

getty

 

Hollywood Reporter je objavio da se publika prisutna uživo tokom snimanja uglavnom sastojala od članova glumačkog sindikata testiranih na kovid-19 i angažovanih posebno za ovo snimanje sa važnom klauzulom u ugovoru da se detalji sa seta ne smeju otkrivati. Jedan od statista objavio je, pa ubrzo uklonio fotografiju na kojoj je legendarna fontana u kojoj se postava brčka tokom uvodne špice serije dok u pozadini ide pesma “I’ll Be There for You” grupe The Rembrandts. Na slikama koje kruže društvenim mrežama vide se obožavani elementi Monikinog stana iz serije, poput sofe i praznog rama za sliku na njenim vratima.

Pročitajte i Dženifer Aniston postaće majka u šestoj deceniji života?

Getty images

 

MISTERIJE I TAJNE

Kada je o scenografiji reč, najprecizniji detalj odao je Dejvid Švimer tokom video- uključenja u emisiju Grejama Nortona na BBC-ju.

- Prijatelji ne mogu da se zamisle bez čuvenog kauča u kafiću Central Perk - otkrio je popularni Ros i dodao: - Ja ću biti ja, Dejvid. Mi ne glumimo. Mi smo sada mi, stvarni ljudi - rekao je Švimer, što su mnogi protumačili da će specijal “Prijatelja” biti šou-program tokom kojeg će se glumci podsećati snimanja i građenja stvarnih prijateljstava jer su danas u stvarnom životu zaista prijatelji.

Pročitajte i “Prijatelji” ponovo na okupu

 

 

Međutim, on se brzo ogradio izjavom koja sugeriše sasvim drugačiju stvar.

- Ali postoji jedan deo, a ne želim da odam sve, tokom kog svi čitamo nešto.

Fanovi serije ipak su najviše pratili Metjua Perija, čuvenog Čendlera, koji izgleda opet pravi gluposti. Čendler Bing bio je poznat po bezobraznom i ciničnom humoru, a glumac Metju Peri potpuno je ušao u ulogu kada je nedavno na svom tviter nalogu postavio, a potom obrisao, fotografiju sebe na stolici za šminkanje uz potpis: “Nekoliko sekundi pre nego što pojedem četkicu za šminku. Da ne pominjem ponovni susret sa ‘Prijateljima’.”

Pročitajte i Dženifer Aniston savršena i na virtuelnoj dodeli Emi nagrada! (video)

 

 

Podsetimo, Peri je bio jedan od najkomunikativnijih izvora vesti za ponovni susret šestorke. Prvi je potvrdio detalje odlaganja snimanja zbog virusa korona prošle godine, a zatim je predstavio čitav dijapazon suvenira sa Čendlerom tokom pandemije, od kojih su prihodi išli za pomoć u borbi protiv kovida-19, i objavio nekoliko fotografija sa seta.

Dok publika s nestrpljenjem očekuje emitovanje specijala “Prijatelja” a produkcija čuva sve u tajnosti, čini se da su detalji ponovnog okupljanja veća tajna od Fibinog braka za zeleni karton.

Komentari. (0)

Loading