Da li je ovo kraj dugogodišnjeg prijateljstva - Kortni Koks i Dženifer Aniston u sve gorim odnosima?

Autor:

28.09.2020 19:15

Foto:

Foto:



Popularne holivudske glumice, 51-godišnja Dženifer Aniston i 56-godišnja Kortni Koks, u kultnoj seriji 'Prijatelji' glumile su najbolje prijateljice, a iako se u brojnim situacijama činilo kako su i u stvarno životu zaista najbolje prijatlejice, izgleda da je prava istina potpuno drugačija.

Prema navodima stranih medija, glumice su se poslednjih godinu dana toliko svađale da je nekada veliko prijateljstvo u potpunosti 'puklo', zbog čega se Kortni odlučila na nepopularan potez, te je navodno izostavila Dženifer sa spiska zvanica za svoje venčanje.

Krajem prošle godine Kortni se navodno posvetila organizaciji venčanja sa svojim dugogodišnjim partnernom Džonijem Mekdejnom. Strani mediji navode da ne samo da ovaj zaista poseban dan u svom životu nije plnirala da provede u društvu Dženifer, već će njeno mesto na venčanju zauzeti njen bivši partner 49-godišnji glumac Džastin Teru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Friends (@friends) on Apr 13, 2020 at 11:08am PDT

Kortni i bivši suprug njene prijateljice Džastin oduvek su bili u odličnim odnosi, a strani mediji su otišli i korak dalje, pa su naveli da je to prijateljstvo oduvek bilo kamen spoticanja u odnosu Dženifer i Kortni.

Osim što su već duže vreme u lošim odnosima, Dženifer je duboko razočarana što neće biti deo svečanog događaja i jednog od najbitnijih dana u životu svoje nekada najbliže prijateljice. - Smtarala ju je svojom sestrom. Potpuno je bila slomljena kada je saznala da nije pozvana na ceremoniju. Ne može da zamisli da neće biti tamo i gledati prijateljicu kako hoda ka oltau. - otkrio je neimenovani izvor za strane medije.

Kortni Koks i Dženifer Aniston: Kad devojke naprave nezaboravnu žurku (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Jan 12, 2020 at 4:21pm PST

Međutim, uprkos tome što je Kortni jednom prilikom za strane medije otkrila kako bi nakon sedam godine duge veze s Džonijem volela da izgovori 'sudbonosno da', par još uvek nije čak ni veren. Dakle, pre nego što svoje vreme posvete spisku zvanica, moraće prvo da odluče da li su spremni za pomenuti iskorak ili je i ovo samo jedna od brojnih spekulacija.

Iako je popularna glumica Kortni Koks u više navrata javno izjavljivala da ne bi imala ništa protiv da svoju emotivnu vezu sa dugogodišnjim partenerom Džonijem kruniše sudbonosnim da oni trenutno nisu čak ni vereni. Ukoliko se ovo zaista ispostavi kao tačna inofrmacija.

Izbegnuta nesreća: Glumice Dženifer Aniston i Kortni Koks satima zarobljene u avionu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Friends (@friends) on Feb 21, 2020 at 9:30am PST