Dženifer Aniston postaće majka u šestoj deceniji života?

Autor:

13.04.2021 16:45

Foto:

Foto:

Dženifer Aniston postaće majka, odjeknulo je u svim najuticajnijim svetskim medijima. Popularna glumica donela je veliku odluku, a šta se krije iza svega pogledajte u nastavku.



Proslavljena holivudska glumica Dženifer Aniston u svom životu postigla je ono o čemu žene širom sveta maštaju. Ipak, želja svake pripadnice nežnijeg pola jeste da se ostvari u ulozi majke, što Dženifer nije uspela, sve do sada. Kako prenose brojni svetski mediji, Anistonova je donela odluku da usvoji devojčicu koju je upoznala u sirotištu u Meksiku.

Godinama unazad, Dženifer finansira pomenuto sirotište, a sada je odlučila da jednoj devojčici pruži dom koji svako dete zaslužuje. Očekuje se da se kompletan proces završi u junu ove godine.

- Sud zna da glumica ne želi da pravi od ovoga veliki medijski događaj i želi da ovo bude njena lična i intimna odluka, ali je lepu vest podelila sa svojim kolegama i prijateljima - otkrio je neimenovani izvor svetskim medijima.

Pročitajte i Stara ljubav zaborava nema - Bred Pit ostavio je novu devojku, da li je na pomolu pomirenje? (video)

Radosne vesti oduševile su njene obožavaoce, ali i kolege i prijatelje iz popularne serije 'Prijatelji' čije ponovno snimanje je počelo početkom meseca, na radost obožavaoca širom sveta.

Komentari. (0)

Loading