Poznata glumica Kortni Koks utučena: Verenika nisam videla sedam meseci!

Autor:

21.10.2020 12:05

Foto:

Foto:



Kortni Koks u emotivnoj je vezi sa Džonijem Makdajdom od 2013. godine, a vanredne okolnosti dovele su do toga da je par razdvojen već punih sedam meseci!

Naime, popularna glumica svog verenika nije videla više od 200 dana, otkako ih je pandemija korona virusa razdvojila. Kako navode strani mediji Džoni je samo jedan dan pre nego što je Kalifornija proglasila karantin, te zabranila svaku vrstu putovanja u i van zemlje, odlučio da se vrati u rodnu Veliku Britaniju, te svoju verenicu ostavio potpuno samu.

Kortni Koks i Dženifer Aniston: Kad devojke naprave nezaboravnu žurku (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on Sep 24, 2020 at 12:36pm PDT

Uprkos činjenici da se jako dugo nisu videli, Kortni je istakla da nije bila previše usamljena bez verenika, ali da joj je nedeljom posebno nedostajao.

- Prvo sam se zabrinula šta ću da radim. Kuvala sam i zavolela sam to. Toliko da sam disciplinu i usavršila. Ipak, nedelje su drugačije, tada mi jako nedostaje. - Ispričala je Kortni u jednom intervjuu nedavno, te je dodala kako je dosta vremena provodila sa svojim prijateljima, a priznala je i kako bez njih ne bi tako lako prebrodila celu situaciju u karantinu.

Glumica trenutno živi sa ćerkom, šesnaestogodišnjom Koko, koju je dobila iz prethodnog braka sa Dejvidom Arketom.

Važili su za najzaljubljeniji par u Holivudu: Zašto su se razveli Kortni Koks i Dejvid Arket 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on Feb 14, 2020 at 10:29am PST

Podsetimo, Kortni i Džoni su zajedno od 2013. godine, kada su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, pevača Eda Širana. On i sadašnji verenik popularne glumice Džoni Makdajd živeli su zajedno jedno vreme u Los Anđelesu, a Kortni im je bila veoma čest gost.