Naježićete se: Kortni Koks prodala kuću zbog paranormalnih pojava

Autor:

04.03.2022 22:10

Foto:

Foto:

Glumica Kortni Koks nije verovala u duhove, ali je posle jednog sablasnog događaja ekspresno prodala svoju kuću za koju kaže da je ukleta



Popularna glumica Kortni Koks (57) naprasno je prodala skupocenu kuću u Los Anđelesu i odselila se, a sada je, gostujući u jednoj emisiji, otkrila jezive okolnosti koje su do toga dovele.

Iako su joj se i ranije u njenom domu događale neobične stvar, Kortni nije verovala u duhove do jednog zastrašujućeg iskustva.

Pročitajte i Žurka se nastavlja za mnogobrojne obožavaoce kultnih "Prijatelja"

 

 

Koks je objasnila da je njenu kuću ranije posedovala burleskna plesačica Džipsi Rouz Li, a potom muzičarka i spisateljica Kerol King, koja je jednog dana glumici predložila da održe seansu kojom će proterati duha s imanja. Kortni je u to vreme bila vrlo skeptična.

- Kerol King je došla kod mene i rekla mi je da se u toj kući dogodio razvod koji je jako loše završio i da je u kući duh. Pomislila sam 'Da, baš'. Ali i drugi ljudi koji bili u toj kući, moji prijatelji, rekli su mi da su sreli ženu koja je sedela na rubu kreveta - ispričala je glumica.

Pročitajte i Da li je ovo kraj dugogodišnjeg prijateljstva - Kortni Koks i Dženifer Aniston u sve gorim odnosima?

 

 

Kortni nije verovala u paranormalne pojave, ali ipak su je tuđe izjave pomalo "pomerile", a onda se dogodilo nešto užasno.

- Bila sam u kući jedan dan, nisam baš verovala u te paranormalne stvari. Čula sam da mi je neko pozvonio. Bio je to poštar. Otvorila sam vrata, a on je odjednom rekao: 'Znate li da je ova kuća ukleta?'. Ja sam rekla: 'Da, zašto? Zašto to misliš?'. On je tada prstom pokazao iza mene i rekao: 'Zato što neko stoji iza vas'. To je bio trenutak kada sam rekla da je dosta i da prodajem tu kuću - prisetila se Koks.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading