Kortni Koks

Prijateljice ponovo na okupu: Kortni Koks u suzama

Autor:

28.02.2023 18:55

Foto: Leon Bennett/Stringer Getty Images

Foto: Leon Bennett/Stringer Getty Images

Kortni Koks u društvu koleginica na najvažnijem mestu u Holivudu



Holivudska glumica Kortni Koks, nedavno se pridružila velikanima na holivudskoj Stazi slavnih, gde je postala 2750. osoba koja je dobila svoju zvezdu. Ona je domaćoj publici najpoznatija po ulozi Monike Geler u hit seriji "Prijatelji".

Pročitajte Naježićete se - Kortni Koks prodala kuću zbog paranormalnih pojava

Leon Bennett/Stringer Getty Images

 

Na ceremoniji kojom je obeležena ova posebna prekretnica u njenoj karijeri podržala ju je kći Koko Arket, dugogodišnji partner Džoni MekDejd, kao i kolegince iz serije "Prijatelji", Dženifer Aniston i Lisa Kudrou.

Lisa i Dženifer u svom govoru prisetile više od 30 godina dugog prijateljstva sa Kortni. Emotivna Aniston, koja je u jednom trenutku pustila suzu, otkrila je kako se slavna trojka na setu zbližila zbog pokera, iako ga je Kortni "prezirala".

- Kortni, samo želimo reći da smo duboko, duboko ponosne što te poznajemo. Ti si definicija zaista lepog, talentovanog i, što je najvažnije, iskreno dobrog i pristojnog ljudskog bića. Hvala ti što si obogatila naše živote - rekla je Lisa Kudrou.

Dok je Dženifer Aniston kratko dodala:

- Ti si jedno od najsmešnijih ljudskih bića na planeti Zemlji. Ništa me ne usrećuje više od Kortninih šala i uvek nas nasmeje. Tako smo ponosni na tebe!

Pročitajte Poznata glumica Kortni Koks utučena - Verenika nisam videla sedam meseci!

Leon Bennett/Stringer Getty Images

 

Kortni Koks, koja je uz "Prijatelje" glumila i u "Kugura Taunu", "3000 milja do Grejslenda" i popularnoj franšizi "Vrisak", u razgovoru za časopis “Varajati” otkrila je da kao devojčica iz Alabame ni u najluđim snovima nije mogla da zamisli kako će jednoga dana dobiti svoju zviezdu na Stazi slavnih. Takođe, osvrnula se na nedavno ispovest princa Harija u knjizi "Rezerva", kada je vojvoda od Saseksa ispričao da je na zabavi na njenom domu pronašao kutiju čokoladica s "čarobnim pečurkama" u frižideru.

- Odseo je ovdje nekoliko dana - verovatno dva ili tri. On je stvarno draga osoba. Nisam pročitala knjigu, ali želim, jer sam čula da je stvarno zabavna. Ali da, setila sam se toga. Ne kažem da je bilo pečuraka! Definitivno ih nisam delila - rekla je kroz smeh.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading