Početak snimanja legendarne serije 'Prijatelji' odložen na neodređeno? (video)

Autor:

31.08.2020 14:56

Foto:

Foto:



Vest koja je odjeknula u javnosti pre par meseci, kada je najavljeno snimanje specijalne epizode popularnih 'Prijatelja' dovela je do oduševljenja među brojni obožavateljima legendarne serije.

Međutim zbog globalne pandemije korona virusa, kao i mnoge druge serija, 'Prijatelji' su takođe odložili početak snimanja, a prema 'Entertainment Weekly', serija sigurno neće početi sa snimanjem do kraja 2020. godine.

Tokom razgovora za 'Deadline' Dženifer Aniston pričala je o odlaganju i njenom pogledu na kompletnu situaciju.

- Biće to super. Pauza nam je dala vremena da ovo učinimo još uzbudljivijim i zabavnijim nego što bi bilo. Biram da gledam na odlaganje kao nešto pozetivno. Mi ne idemo nigde, tu smo. Nikada se nećete otarasiti 'Prijatelja', zaglavljeni ste sa nama do kraja života.

Serija “Vetrovi rata” ga je proslavila i uvela u svet poroka: Preminuo Džen-Majkl Vinsent

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Feb 21, 2020 at 2:04pm PST

- Nažalost, vest o odlaganju je veoma tužna, razmišljali smo da li možemo da snimimo sa publikom uživo, ali to u ovom trenutku jednostavno nije bezbedno. Nije pravo vreme - rekla je Dženifer koja u popularnoj seriji glumi simpatičnu Rejčel.

David Schwimmer ranije je izrazio želju da se sa snimanjem krene 2020. godine. Za 'Entertainment Weekly' ipak naglasio je da će odluku doneti zajedno, u zavisnoti od situacije.

Zvezda TV serija “Zvezdane staze” i “CSI: Miami”: Stefani Niznik preminula u 52. godini

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R I E N D S T V (@f.r.i.e.n.d.s.j.o.k.e.s) on Aug 29, 2020 at 6:30am PDT

- Nadamo se da ćemo sa snimanjem početi u avgustu ove godine, ipak odluku ćemo doneti zajedno, kada procenimo da je najbolje vreme za to. Ne dovodimo u pitanje našu želju, snimanja će sigurno biti, samo je pitanje vremena, kada situacija dozvoli - rekao je popularni Doktor Ross.

Zvezde serije sa nestrpljenjem isčekuju početak snimanja i sa oduševljenjem su pristali na ponovno okupljanje

Dženifer Aniston u ulozi Rejčel, Kortni Koks kao Monika, Lisa Kudrov u ulozi nespretne Fibi, Met Leblank kao popularni zavodnik Džoi, Čendler u izvedbi Metju Perija i simpatični Ross koga tumači David Schwimmer sastaće se ponovo u studiju Varner Brosa u Burbanku kako bi nam podarili bez sumnje spektakularan nastavak popularnog serijala.

“Prijatelji” ponovo na okupu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F.r.i.e.n.d.s xFunny (@friendsxfunny) on Aug 29, 2020 at 12:40pm PDT

Koncept serije biće drugačiji od onog na šta smo navikli

Kako su naveli iz rediteljske kuće glavne zvezde serije okupiće se, osvežiće neke stare uspomene i podeliće interesantne scene sa snimanja. Ipak oni neće igrati originalne likove iz serije već će se pojavljivati kao oni sami.

- Kako bi predupredili bilo kakve nesporazume, želimo da naglasimo da ovo nije nastavak originalne serije, ekipa će se pojaviti na ekranima kao oni sami, a ne kao popularni 'Prijatelji' - rekli su iz HBO Max-a

 

Serija BESA oduševila publiku Sarajevo Film Festivala: Međunarodna ekipa na crvenom tepihu