“Prijatelji” ponovo na okupu

Autor:

25.05.2020 13:59

Foto:

Foto:



Snimanje specijalne epizode serije “Prijatelji” bi trebalo da bude završeno do kraja leta i publika će uživo pratiti kako se šestoro prijatelja ponovo okuplja. Prvobitno je specijalna epizoda trebalo da bude dostupna na HBO Max od 27. maja, povodom proslave četvrt veka kultnog sitkoma, ali je sve odloženo zbog pandemije virusa korona.

- Nadamo se da će specijal “Prijatelja” biti snimljen do kraja leta. Smisleno je imati veliku, bučnu publiku koja će uživo pratiti kako se šestoro dobrih prijatelja zbližavaju ponovo. Nismo hteli da samo uradimo video-poziv iz kuhinja i spavaćih soba. Ukoliko mere fizičkog distanciranja potraju još dugo, razmislićemo o virtuelnoj opciji okupljanja - rekao je predsednik Warner Media Bob Grinblat.

Očekuje se učešće cele ekipa sitkoma, koji je s velikim uspehom emitovan od 1994. do 2004. godine na NBC-u. Dženifer Aniston (Rejčel), Kortni Koks (Monika), Lisa Kudrou (Fibi), Met Leblank (Džoi), Metju Peri (Čendler) i Dejvid Švimer (Ros) snimaće u originalnoj scenografiji “Prijatelja” u Studiju 24 u Burbanku.