Mlada glumica u potpuno novoj ulozi - Marina Ćosić postaće majka!

Autor: Vanja Vladičić

27.09.2020 21:32

Foto: Izvor:gloria.rs, Foto:DD/Instagram

Foto: Izvor:gloria.rs, Foto:DD/InstagramMlada atraktivna glumica preko društvenih mreža potvrdila je predivne vesti!

Iako je Marina već nekoliko meseci trudna to je veoma vešto krila od radoznalih očiju javnosti. Međutim nakon tri meseca odlučila je da obraduje svoju armiju obožavalaca i potvrdi ove radosne vesti. Dvadesetpetogodišnja glumica koja se proslavila ulogom u popularnoj seriji 'Istine i laži' radosne vesti potvrdila je putem Instagram, objavivši fotografiju uz interesantan opis.

Dirljiva priča Marine Ćosić – Čarolija prelepih vinograda i sudbonosno da! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic) on Sep 26, 2020 at 10:34am PDT

- 2020. godina je u toliko planova umesala prste i poremetila ih, ali nam je najvecu zelju ipak ispunila! - Napisala je presrećna Marina uz hešteg #nastroje. Čestitke su istog trenutka krenule da pristižu za svih strana, a većina obožavalaca i prijatelja prelepe glumice bili su oduševljenih nizom divnih događaja koji su se dogodili u životu mlade glumice.

Naime, Marina je pre nekoliko dana objavila da se 4. septembra verila, ali i udala za svog dugogodišnjeg izabranika. Svoju filmku priču takođe je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, a zaista verujemo da je malo ko ostao ravnodušan posle ovako bajkovite priče.

04.09.2020. me je Nikola zaprosio u vinogradu, ne znavši da sam tako zamišljala savršenu veridbu, još odavno kad sam prvi put bila u vinogradima Toskane. Nisam mu nikada rekla taj detalj da ne bih uticala na njegove želje. Zaprosio me je sa najlepšim prstenom koji sam videla, koji ima jos od februara u kuci svojih roditelja. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic) on Sep 11, 2020 at 10:01am PDT

– Nakon toga, krećemo ka smeštaju koji je bio zamišljen za proslavu veridbe. Dolazimo tamo, kad – NOVO iznenađenje! Iz svakog ugla kuće u koju smo došli izlaze ljudi. Moje kume, njegov kum, naše porodice i snimatelji. I naravno, Laki. Svi se pojavljuju. Ja sam naravno u šoku tolikom da ne mogu ni jednu reč da izustim. Ja vidim odelo koje sam namenila za svadbu, za taj trenutak odlaska u opštinu, koji čekamo već mesecima jer nas je snašla i Korona i dosta nekih tužnih događaja, i nikako da uhvatimo momenat.

Ali ON zna šta sam htela da obučem. Danima je “krao” moje stvari iz stana, što nije lako jer ja sve primećujem, i znam tačno gde mi šta stoji. Gledam u Tamaru i pitam: “Jel se ja to udajem danas?”… I da, ja se udajem! Udajem se za moje najdivnije biće, i ne moram ni sekunde više da čekam da ga zovem mojim SUPRUGOM, kako sam ga zvala i pre udaje. Oduvek je ON moj muž – napisala je pre samo nekoliko dana Marina, ne otkrivajući da je u blagoslovenom stanju. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic) on Sep 11, 2020 at 10:13am PDT

Marini želimo puno sreće, te da lepe stvari nastava da je prate i u danima, mesecima i godinama koje dolaze, uz mnogo zdravlja i ljubavi!