Iznenadna pandemija virusa Jeleni Gavrilović donela je brojne promene - suprug joj je bio najveća podrška!

Autor: Vanja Vladičić

16.09.2020 14:01

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, InstagramPoslednjih nekoliko meseci virusa korona uticalo je na poslovne planove mnogih glumaca, ali i na njihove finansije.

Glumica Jelena Gavrilović otkrila je koliko ju je pogodila novonastala situacija i kako sada funkcioniše u doba pandemije.

- Ova pandemija je najdirektnije uticala na profesije koje su oslonjene na izvođenje pred publikom, tako da je pre svega pauziran rad u pozorištia, a brojni inostrani projekti su odloženi. Korona je uticala da usporim ritam, počela sam mnogo više da komuniciram onlajn, kastinzi su postali onlajn, smanjeni su susreti uživo, tako da ima dosta promena kod mene -  kaže za 'Blic' glumica.

Jelena Gavrilović: Gubitak koji mi je promenio život

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on Jul 21, 2020 at 2:52am PDT

Na pitanje koliko finansijski može da prebrodi ovu situaciju, Jelena je bila iskrena:

- Imam sreće da sam prethodnih godina mnogo radila, tako da sada mogu da nadoknadim pauzu zbog pandemije.

Pozitivan duh ju je kako na poslovnom, tako i na privatnom planu uvek terao napred, pa i u najtežim momentima treba razmišljati sa puno optimizma.

- Veoma je važno da idete napred i da vas ne pokoleba neka trenutna prepreka. Najvažnije mi je da imam jasne ciljeve i da radim na sebi, d ačitam, da gledam dobre filmove i predstave, da slušam kvalitetnu muziku, sve to doprinosi pozitivnom životnom stavu - smatra Jelena

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on Aug 20, 2020 at 10:19am PDT

Mnogi u šali znaju da kažu da žele da 2020. godina prođe što pre, kako bi mogli da se posvete sebi na pravi način i realizuju neke ciljeve. Jelena je otkrila kakva je situacija kod nje.

- Ove godine smo se svi posvetili više sebi i najbližima, provodimo više vremena zajedno, tako da sve ima dobru stranu. Nisam potpuno nezadovoljna godinom, iako jeste drugačija nešto što smo svi planirali.

Zahvalna sam što imam ljubav.

Jelena je u romantičnoj vezi sa Dariom, o kojem retko priča u intervjuima. Na pitanje koliko ju je ljubav održala pribranom tokom pandemije, Gavrilovićeva kroz osmeh odgovara:

- Ljubav je najvažnije u životu, zahvalna sam što je imam.

Poput mnogih, tako i ona i dalje sanja, mašta i ima želje koje bi volela da joj se uskoro ostvare.

- Moje želje su vleike i raznovrsne, maštam i dalje, a da bi se želje ostvarlie, ostaviću ih za sebe, dok se ne realizuju.

Jelena Gavrilović: Želim da što pre postanem majka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 👑 Jeca kraljica fan page 👑 (@jelena_gavrilovic_fan2) on Jun 21, 2020 at 3:38am PDT