Dirljiva priča Marine Ćosić – Čarolija prelepih vinograda i sudbonosno da!

Glumica Marina Ćosić javnosti je postala poznata po ulozi u seriji “Istine i Laži“, nakon koje su se poslovni uspesi ređali jedan za drugim. Ipak, ona je ovog puta sa svojim pratiocima podelila priču, mnogo interesantniju i dirljiviju od svih uspeha koje je u karijeri ostvarila.

Sve je počelo 04. 09. ove godine, kada je Marina mislila da sa svojim dečkom Nikolom ide u obilazak vinogradima. Iako je sve ličilo na jedan sasvim običan dan, glumica Marina Ćosić doživela je iznenađenje, kog će se godinama sećati kroz osmeh.

Naša priča je sve samo nije obična i svakodnevna, ali je za ceo život. Ubrzo nakon upoznavanja i početka zabavljanja smo počeli da živimo zajedno, i pričamo o zajedničkom životu i deci i svemu što želimo. Odmah smo se složili i oko zamisli venčanja. Pričali smo često o tome i maštali. Ja nisam imala pojma da čovek mojih snova, želi da mi ispuni snove. Da prikuplja sve vreme informacije od mene mesecima unazad, i planira najveće iznenađenje ikad. – napisala je Marina na svom Instagramu, gde je podelila niz fotografija ovog neverovatnog dana.


Marina Ćosić: Poljupci u parku (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Mirković (@marinacosic) дана


04.09.2020. me je Nikola zaprosio u vinogradu, ne znavši da sam tako zamišljala savršenu veridbu, još odavno kad sam prvi put bila u vinogradima Toskane. Nisam mu nikada rekla taj detalj da ne bih uticala na njegove želje. Zaprosio me je sa najlepšim prstenom koji sam videla, koji ima jos od februara u kuci svojih roditelja. – napisala je glumica i otkrila da je njen verenik planirao ovaj dan, mesecima unazad.

Marina nije ni slutila, da to nije bio ni nagoveštaj kraja iznenađenjima, koja su je tog dana čekala.

Nakon toga, krećemo ka smeštaju koji je bio zamišljen za proslavu veridbe. Dolazimo tamo, kad – NOVO iznenađenje! Iz svakog ugla kuće u koju smo došli izlaze ljudi. Moje kume, njegov kum, naše porodice i snimatelji. I naravno, Laki. Svi se pojavljuju. Ja sam naravno u šoku tolikom da ne mogu ni jednu reč da izustim. Po ko zna koji put tog dana, iako je i dalje jutro, plačem od sreće koja me je snašla. Sestra me hvata za ruku i vodi u sobu – počinje da me čminka i oblači za slikanje i proslavu veridbe. – napisala je Marina, a onda otkrila neverovatan detalj, koji ju je oduševio!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Mirković (@marinacosic) дана

Ja vidim odelo koje sam namenila za svadbu, za taj trenutak odlaska u opštinu, koji čekamo već mesecima jer nas je snašla i Korona i dosta nekih tužnih događaja, i nikako da uhvatimo momenat. Ali ON zna šta sam htela da obučem. Danima je “krao” moje stvari iz stana, što nije lako jer ja sve primećujem, i znam tačno gde mi šta stoji. Gledam u Tamaru i pitam: “Jel se ja to udajem danas?” – sa suzama u očima. Tamara mrtva hladna izgovara da su predložili Nikoli da se danas obavi slikanje venčanja koje će da se desi u narednom periodu jer je kuća predivna, pa su mi zato doneli odelo. Izlazim napolje u svom belom odelu, i ne verujem da su svi ljudi tu, moji najblizi. Jedva se suzdržavam da ne pokvarim šminku. Nikola me hvata za ruku i vodi negde dalje. Dolazimo u opštinu, gde nas čeka matičar. Mama prilazi sa bidermajerom i Tamara sa ružicom za mladoženju. Ja se udajem. Udajem se za moje najdivnije biće, i ne moram ni sekunde više da čekam da ga zovem mojim SUPRUGOM, kako sam ga zvala i pre udaje. Oduvek je ON moj muž.

Marina Ćosić: U životu za sve dobijemo opomenu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Mirković (@marinacosic) дана

Tog dana izgovaram svoje drugo najsigurnije DA u životu. – napisala je Marina.

Glumica Marina Ćosić nije bila tipična mlada, nije nosila venčanicu i nije imala svadbu za 500 zvanica. Bila je istovremeno i verenica i supruga, što će svom Nikoli biti dalje kroz život, svakoga dana i sa širokim osmehom na licu.

Autor: Gloria.rs
Foto: ATA Images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi