Glumica uzbuđeno podelila vesti: Tamara Dragičević u ulozi života

Autor:

27.07.2020 11:16

Foto:

Foto:



Glumica se pohvalila fanovima...

 

Glumica Tamara Dragičević počela je sa snimanjem jedne interesantne serije i filma. Naime, ona će se u ostvarenju o životu Tome Zdravkovića tumačiti lik pevačice Silvane Armenulić. Glavnu ulogu serije "Toma" dobio je glumac Milan Marić.

Glumica je prokomentarisala da do sada nije osećala ovoliku vrstu odgovornosti i uzbuđenja zbog poverene role čuvene pevačice. Pre početka snimanja ona je dodala i da je bio veliki izazov približiti se svemu što je Silvana predstavljala u jednoj muzičkoj eri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on Jul 24, 2020 at 10:06am PDT

Ono što je zanimljivo jeste da Tamara ima trideset godina, koliko je i Silvana imala kada je prvi put upoznala Tomu Zdravkovića i kada su zajedno otpevali pesmu „Šta će mi život“ u kultnoj seriji „Ljubav na seoski način“. Lepu glumicu je posebno obradovalo to što je igrati sa kolegom Milanom Marićem.

- Milana znam još iz Dadova kada ni on ni ja nismo znali da će gluma biti naš poziv i da ćemo uspeti da upišemo akademiju. Kasnije sa fakulteta, a onda smo radili zajedno u pozorištu i bili partneri u predstavi „Balada o Pišonji i Žugi“ uvek smo lepo sarađivali - izjavila je glumica za Puls Online.

Početak snimanja Tamara je obeležila i objavom na svojim društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic) on Jul 26, 2020 at 1:54am PDT

– Pala prva klapa! Počelo snimanje! Nek nam je srećno! – napisala je uzbuđeno Tamara na svom Instagram profilu i pokazala koliko sjajno izgleda kao Silvana Armenulić. Čestitke i pohvale kolega krenule su da se nizu, a svi su se složili da će Tamara sjajno doneti lik legende narodne muzike.

goran.anicic

Autor