Porodila se Điđi Hadid - Njen suprug Zejn Malik van sebe je od sreće!

Autor:

24.09.2020 14:45

Foto:

Foto:



Novo poglavlje u životima Điđi Hadid i Zejna Malika predstavlja dolazak njihovog prvog deteta, prelepe ćerkice na ovaj svet.

Pevač Zejn Malik je srećne vesti objavio putem Tvitera 23. septembra podelivši crno belo fotografiju njega i njegove novorođene ćerke dok se drže za ruke.

- Naša beba je tu, zdrava i prelepa, ne mogu da vam opišem rečima kako se trenutno osećam. Ljubav koju osećam za ovo sićušno biće je van mojih razumevanja. Zahvalan sam što je imam, što mogu da je nazovem mojom i što će odrastati kraj mene.

Ne mogu jedno bez drugog: Điđi Hadid i Zejn Malik ponovo zajedno (foto)

Điđi je indentičnu fotografiju objavila na Instagramu izjavivši ljubav svojoj novorođenoj devojčici.

- Naša devojčica pridružila nam se ovog vikenda i već je počela da menja naš svet. Zaista smo zaljubljeni!

Zejn Malik nakon raskida sa Điđi Hadid: Bolni podsetnik na ljubav (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Sep 23, 2020 at 8:37pm PDT

Us weekly je potvrdio u aprilu da je popularni model 25-godišnja Điđi trudna. - Ona i Zejn su veoma zaljubljeni. - rekao je neimenovani izvor za strane medije tada. - Oduvek je htela da osnuje porodicu sa njim. - Dodao je.

Spekulisalo se i da je Điđi rekla svojim bliskim prijateljima i porodici o trudnoći ali da je radosne vesti pokušavala da drži što dalje od očiju javnosti.

Điđi Hadid konačno priznala: Evo zašto manekenka krije trudnoću od javnosti (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jul 31, 2020 at 6:23pm PDT

Điđi je izuzetno zahvalna za sve čestitke i lepe želje koje je primila nakon porođaja. Veoma je uzbuđena što će biti roditelj, takođe je presrećna što se ostvarila kao majka, posebno što je kraj nje upravo Zejn.

Par je novosti o trudnoći objavio tri meseca nakon što je Us weekly potvrdio da su se pomirili nakon tri meseca pauze. - Pokušavali su da isprave stvari tri meseca, ali taj proces je spor i mukotrpan. - Rekao je izvor za strane medije o odnosu Hadid i Zejna.