Svi joj se smeju: Prozivke na račun Điđi Hadid preplavile internet (foto)

Autor:

27.07.2020 10:23

Foto:

Foto:



Kako biste ocenili stil Điđi Hadid?

 

Model Điđi Hadid je putem društvene mreže Instagram podelila sa fanovima njen poslednji projekat. Ona je objavom na društvenim mrežama javnosti pokazala unutrašnjost svog luksuznog doma u Njujorku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Apr 25, 2020 at 5:49pm PDT

Ipak, neuobičajeni izbori nameštaja i dekoracije ove dvadesetpetogodišnje manekenke njeni pratioci na Instagramu nisu dočekali sa oduševljenjem - naprotiv. Veliki broj komentara na objavu starije sestre Hadid negativno su okarakterisali ukus i stil buduće majke.

- Naravno, sve radove smo priveli kraju pre karantina - napisala je Điđi, aludirajući tako na vreme koje je provela u izolaciji na porodičnoj farmi sa sestrom Belom i emotivnim partnerom Zejnom Malikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Jul 25, 2020 at 10:11am PDT

- Uzbuđena sam i raduje me to što ću najzad moći da uživam u specijalno dizajniranim ćoškovima kreiranim uz pomoć mojih omiljenih kreativaca koji su podržali moje ideje i nisu me nazvali ludačom - napisala je Điđi ispod objave.

Iako su je prijatelji i veliki broj poznatih ličnosti podržali i pohvalili izlged njenog novog doma, ostatak sveta je pokazao negodovanje. Điđini fanovi smatraju da manekenka uopšte nema ukusa, čim je svoj životni prostor dekoirisala na način na koji jeste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Mar 6, 2020 at 8:12pm PST

Kako se vama dopada enterijer prikazan od strane poznate manekenke? Da li poznati zaista nemaju ukusa ili je to stvar o kojoj ne bi trebalo raspravljati?

goran.anicic

Autor