Điđi Hadid konačno priznala: Evo zašto manekenka krije trudnoću od javnosti (video)

Autor:

16.07.2020 15:20

Foto:

Foto:



Najzad je otkrila razlog...

 

Điđi Hadid se nedavno obratila svojim fanovima putem društvene mreže Instagram i najzad im dala informacije o tome kako se oseća tokom trudnoće. Manekenka je putem živog obraćanja publici odgovarala na brojna pitanja, među kojima su se uostalom našle i razne nedoumice u vezi njenog blaženog stanja.

Kako je publika želela da zna zašto ih Điđi ne obaveštava o toku svoje trudnoće, lepotica im je dala opširno obrazloženje.

- Najpre bih vam se zahvalila na pozitivnim komentarima i pitanjima koja mi postavljate. Dobro sam, na sigurnom sam, sve ide po planu i jako vas volim - započela je ona.

- Očigledno je da su mnogi od vas zbunjeni što ne objavljujem ništa u vezi sa stanjem u kom se trenutno nalazim. Ipak, zamolila bih vas za malo razumevanja. Trudna sam u sred pandemije i zaista mislim da moje blagostanje trenutno nije najvažnija stvar na svetu - naglasila je Điđi i nastavila.

 

Pročitajte i... Điđi i Bela Hadid: Kad sestre podetinje u plićaku (foto)

 

- To je glavni razlog zbog kog ne objavljujem ništa. Dosta života je ugašeno usled posledica koronavirusa, a zatim su počeli i protesti u okviru Black Lives Matter pokreta, pa sam smatrala da je bitnije svoj uticaj na mrežama iskoristiti kao podršku ljudima, nego objavljivanje trudničkih fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on May 20, 2020 at 3:12pm PDT

Điđi je takođe publici objasnila da ipak ne propušta priliku za slikanje i snimanje stomaka, ali da fotografije za sada deli samo sa porodicom i priajteljima. Ipak, obećala je da će, kada za to bude bio tajming, objaviti ove momente i na Instagramu.

 

Pročitajte i... Vredni “beauty” saveti slavnih mama: Sestre Hadid su od majke nasledile više od lepote

 

- Sigurna sam da ću u jednom trenutku sve ove fotografije i snimke obelodaniti na društvenim mrežama, ali se sada ne osećam spremnom za to, a mislim i da nije pravo vreme. Želim da zaista proživim ovo iskustvo i da budem prisutna. Nije mi u interesu da se budim zabrinuta zbog izgleda ili toga da li sam objavila fotografiju na Instagramu - zaključila je manekenka.

goran.anicic

Autor