Haris Džinović

Nova devojka! Melina je mlađa 30 godina, ali Haris pomera granice, večiti zavodnik

Autor:

30.04.2024 18:01

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Ljubavni život Harisa Džinovića ne prestaje da intrigira javnost



Otkako se zvanično razveo od renomirane modne kreatorke Meline, ljubavni život Harisa Džinovića je pod budnim okom javnosti. 

S kim se druži, kako provodi vreme i da li zaista ima novu devojku mnogi bi voleli da znaju, a odgovor na poslednje u nizu pitanje stigao je iz prve ruke.

Luka Šarac

 

Ljubavni život Harisa Džinovića trenutno je na pauzi, a pevač ne krije da bi uskoro voleo da pronađe ženu svog života. 

Pročitajte Luksuzna vila, muzički studio, automobili... Šta dobija Melina posle razvoda od Harisa Džinovića?

- Odakle oni znaju da li sam ja našao petnaest godina mlađu devojku, ili sto godina mlađu?! Prvo, nisam sa devojkom, voleo bih da jesam, ali nisam, prema tome... Ali biću..

To više nije šteta, šteta je kad si u braku. Mislim da u životu treba biti korektan, treba biti pošten, častan i sve će biti u redu. Nemam devojku, voleo bih da imam, ali nemam - otkrio je Haris za „Unu”.

Pročitajte Haris Džinović se zbog ovoga gorko kaje, dugo čuvana tajna izašla na videlo

Podsećanja radi, Haris i Melina Džinović su posle 22 godine zajedničkog života odlučili da stave tačku na svoj brak, a o razlozima koji su do toga doveli pevač je govorio u emisiji „Una, due, tre”. 

 

- Ona je napustila mene, a ne ja nju, ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu, godinu i po dana jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila, svojom voljom - otkrio je pevač. 

Komentari. (0)

Loading