Željko Joksimović

Dugo se nagađalo, a sada je i zvanično: Željko Joksimović se jedne stvari zauvek odrekao

Autor:

21.05.2024 16:32

Foto: Miša Obradović

Foto: Miša Obradović

Ishrana Željka Joksimovića je raznovrsna, ipak, jedna namirnica je strogo zabranjena u njegovoj kućiIako je krajem aprila napunio 52 godine, i dalje važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca sa domaće javne scene, pa nije čudo što mnoge muči pitanje - kakva je ishrana Željka Joksimovića?

Luka Šarac

 

Osim redovne fizičke aktivnosti, koja najčešće podrazumeva biciklizam i plivanje, zdrava ishrana Željka Joksimovića zaslužna je za njegov savršen izgled i dobro zdravlje. 

Pročitajte Ovom jelu ni Željko Joksimović ne može da odoli, u stanju je kilometrima da vozi da bi ga kupio

- Dan započinjem punomasnim tostom, kombinovanim sa različitim sastojcima, avokadom, krem-​​sirom, dimljenim lososom, jajima i drugim.

Posle doručka, gotov sam sa ugljenim hidratima za taj dan. Jedem samo belančevine i povrće, a potpuno sam izbacio šećer iz ishrane.

Što se tiče ostalih prehrambenih navika, jedem svakih pet sati i trudim se da izbegnem zakiseljavanje po svaku cenu, jer se pokazalo da je to najveći problem za moje telo - zaključio je pevač za "Health Fitness Revolution" magazin.

Iako je ishrana Željka Joksimovića bazirana na zdravim namirnicama, jednom jelu ni sam ne može da odoli. 

- Jedem čvarke. Nisam ih dugo jeo, ali kada sam video da čvarci regulišu dobar ili loš holesterol, onda sam se vratio duvan čvarcima.

Zaštićeni patent iz Valjeva - otkrio je muzičar tokom gostovanja u emisiji „Scena” na Blic televiziji

Komentari. (0)

Loading