Radmila Živković

Bio je deo vaših omiljenih filmskih ostvarenja: Radmilu Živković i njenog bivšeg supruga ćerka je spojila godinama kasnije

Autor:

21.05.2024 14:25

Foto: Vukica Mikača

Foto: Vukica Mikača

Bivši muž Radmile Živković glumio je u poznatim projektima, sigurno ga znate



Iako je ostvarila značajne uloge kako u pozorištu, tako na filmu i serijama, o privatnom životu Radmile Živković malo se zna.

Ćerka Radmile Živković krenula je majčinim stopama, a jednu od najzapaženijih uloga imala je u filmu „Zona Zamfirova”. Radmila je Bojanu dobila u braku sa Predragom Bambićem, našim uglednim filmskim i TV snimateljem.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Bivši muž Radmile Živković kao jako mlad oprobao se kao glumac, a gledali smo ga u „Zemlji istine, ljubavi i slobode” i „Dečku koji obećava”.

Nakon braka sa Bambićem, Radmila se udala za Dragana Mihajlovića, ali je sa Predragom koji se kasnije oženio izvesnom Ljiljanom ostala u dobrim odnosima, s kojim se i dalje viđa kada ih ćerka spoji.

Pročitajte Nije joj bilo ravne po lepoti - Evo kako je Radmila Živković izgledala na početku karijere (foto)

Inače, ćerka Radmile Živković i Predraga Bambića od roditelja je nasledila gen za umetnost, a glumica je svojevremeno istakla koliko je ponosna na nju.

- Ja sam srećna, ne zato što joj je to nametnuto sa moje strane, već zato što je to njeno viđenje i njena nepotreba da se na taj nedostojni način eksponira. Svako se bori za svoje mesto u životu…

 

 

Razumem modne revije i ljude koji se bave takvim poslom, ali potreba ostalog sveta da bude viđen i da zbog toga misli da nešto znači u ovom društvu strašna je.

Bolje je da sediš kod kuće i čitaš knjigu ili gledaš u plafon i razmišljaš o onome što te okružuje jer je to vrednije provedeno vreme nego biti na fešn, mešn, trešn varijantama. Mogu da me mrze zbog ovoga koliko god hoće, ali taj jezik je izmišljen i uvode nam ga oni koji proizvode te nazovidogađaje.

Presrećna sam što i Bojana misli isto. Možda je u pitanju genetika, a moguće da je stvar vaspitanja to da nije značajno šta nosiš na sebi, već u sebi.

Komentari. (0)

Loading