Ksenija Mijatović

Ksenija Mijatović je ženi u 61. godini promenila život: Probudila se jednog jutra i došla kod mene

Autor:

21.05.2024 11:12

Foto: Instagram printscreen

Foto: Instagram printscreen

Ksenija Mijatović u 38. godini počela je da živi novi život, napustila je pevanje i upisala fakultet



Ksenija Mijatović sjajno je gradila svoju muzičku karijeru, a onda je u 38. godini odlučila da stavi tačku na pevanje. 

- U jednom momentu sve što ja jesam nije bilo dovoljno da od muzike mogu da živim i jako mi je bilo teško da se oprostim od nečega što je moj život. Ali, počela sam ceo život ispočetka - rekla je Ksenija gostujući u emisiji „Kec na jedanaest”. 

Instagram printscreen

 

U 38. godini upisala je fakultet, završila psihologiju i počela da se bavi lajfkoučingom. 

Upisala sam psihologiju sa klincima od 19 godina, masterirala sam i napisala dva naučna rada. Uporedo sa psihologijom završila sam i studije na Institutu za integrativnu psihoterapiju - ispričala je Ksenija koja danas pomaže mnogima da pronađu sebe i budu srećniji, zadovoljniji i uspešniji. 

Ksenija Mijatović ovoj ženi bila je slamka spasa

- Moram da podelim sa vama da sam bila prilično iznenađena kada mi je, pre par godina, došla na terapiju žena koja ima 61 godinu.

Biću iskrena i reći da sam se prilično iznenadila, jer nekako očekuješ da neko ko je došao u 60. ili 61. godinu, ko je proživeo jedan lep komad života, da je i pretpostavka da se negde i pomirio sa svojim životom.

Međutim, o Bože, u kakvoj smo mi zabludi - rekla je Ksenija Mijatović gostujući na radiju „Politika” i ispričala šta je gospođu upitala: 

Pročitajte I zvanično, ona ih je razdvojila - Princ Vilijam napušta London

- Pa dobro, kažite vi meni odakle potreba da dođete da sa nekim malo popričate. A ona mi je rekla: Znate šta, ja ne znam koliko je još ispred mene vremena...

Samo sam se jedno jutro probudila i shvatila da nije baš sve u skladu sa onim kako bih volela da provedem ostatak života koji je ispred mene. I ja sam došla sa nekim malo da popričam o tome. 

Ksenija je zaključila da je ova priča dokaz da godine u životu ništa ne znače.

- Zapravo, hoću da prenesem jednu poruku da je život u stvari veoma važan i vredan, i da godine u njemu ne igraju apsolutno nikavu ulogu - Ksenijina je poruka. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Komentari. (1)

Loading
MIRJANA Cvetićanin

23.05.2024 09:44

Tja, znači da je za mene definitivno kasno. Počela sam da pišem pre nego što sam pročitala tekst povedena naslovom. Imam 79.g. i mislim da nikad nije kasno da se odlučiš da "popraviš" svoj život. Sve pohvale za Kseniju.