Kejt i Vilijam

Najtužniji dan za Kejt i Vilijama tek dolazi, sudbina se baš poigrala sa njima

Autor:

12.04.2024 16:06

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Princ Vilijam i Kejt Midlton ponovo su pod budnim okom javnosti, razlog je ovo



Princ Vilijam i Kejt Midlton mesecima proživljavaju pravu agoniju. Nakon optužbi koje je na račun kraljevske porodice izneo princ Hari, saznalo se da kralj Čarls boluje od raka.

Da nesreća ne dolazi sama, potvrdilo se kao tačno kada je emotivno obraćanje princeze u kojem priznaje da ima rak i ide na preventivne hemioterapije osvanulo na njenom zvaničnom Instagram profilu.

Toby Melville - WPA Pool,Getty Images via Guliver

 

Vilijam i Kejt su se potom povukli iz javnosti kako bi se u potpunosti posvetili princezinom izlečenju. Ipak, pošto se bliži važan datum za kraljevsku porodicu ovaj par ponovo je na udaru medija. 

Pročitajte Odluka princa Vilijama je nepokolebljiva, iz palate stiglo zvanično saopštenje, dileme više nema

Naime, Vilijam i Kejt će 29. aprila obeležiti 13. godišnjicu braka, a umesto romantičnog slavlja, sada je sve u znaku Kejtine borbe sa kancerom i terapijama koje je počela da prima, pišu strani mediji.

Poslednjih meseci omiljeni kraljevski par izgledao je kao na početku svoje ljubavne priče, a o nežnim pogledima i dodirima koje su diskretno razmenjivali u javnosti pričao je ceo svet. 

Međutim, oni tada nisu znali da će se nakon operacije koju je princeza imala u januaru sve promeniti. Iako je zahvat protekao u najboljem redu, lekari su konstatovali da boluje od opake bolesti. 

Mada na njihovu adresu neprestano stižu poruke podrške, Vilijam i Kejt odlučili su da se više ne oglašavaju ovim povodom. Na ceremoniji povodom Uskrsa par se prvi put nije pojavio, što je dodatno zabrinulo sve.

Pročitajte Recept za tortu koja se služila na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton će vas oduševiti 

Podsećanja radi, princ Vilijam i Kejt Midlton 29. aprila 2011. godine razmenili su bračne zavete, a potom su se dva puta poljubili na balkonu Bakingemske palate. 

Mladina venčanica bila je od belog satena sa šlepom dugačkim 2,70 metara, dok su prednji deo i rukavi bili od čipke. U rukama Kejt je držala bidermajer od belog cveća dok joj je kosa padala preko ramena. 

Komentari. (0)

Loading