Ivan Bosiljčić

Njenom zagrljaju Bosiljčić ne može da odoli, nije Jelena Tomašević (foto)

Autor:

29.04.2024 21:16

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Fotografija Ivana Bosiljčića podigla je veliku prašinu u javnosti



Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić važe za jedan od najskladnijih parova unutar srpskih umetničkih krugova. U braku su čitavu deceniju, a kruna njihove ljubavi je ćerka Nina

Ni poslovni uspesi nisu izostali, pa dok Jelena niže uspehe na muzičkoj sceni, Ivanu je pošlo za rukom da se probije na rusko tržište, a film u kojem tumači glavni lik uskoro će ugledati svetlost dana. 

Dok poštovaoci glumčevog lika i dela s nestrpljenjem očekuju novi projekat jedna fotografija Ivana Bosiljčića ne prestaje da se komentariše. 

Miloš Nadaždin

 

Naime, fotografija Ivana Bosiljčića na kojoj obema rukama grli koleginicu Milenu Vasić koja je obeležila njegovu pozorišnu karijeru pokrenula je lavinu komantara. 

Pročitajte Nakon što je ostavila Ivana Bosiljčića, Jelena Tomašević mu posvetila ovu svoju baladu

Ivan i Milena su pre više od dve decenije u čuvenoj predstavi „Cigani lete u nebo” ostvarili veliki uspeh.

Njihova ljubav, ali samo u vidu glavnih likova poznatog mjuzikla, trajala je punih 16 godina, tačnije do početka 2020. godine, kada je Vasićevu u ulozi Rade zamenila mlada glumica Miona Marković.

Fotografija Ivana Bosiljčića i Milene Vasić nastala je u Pozorištu na Terazijama. Glumac je ponosno pozirao u crnom odelu, dok je njegova scenska partnerka blistala u haljini zagasito zelene nijanse. 

- Moj Zobar - napisala je Vasićeva jasno stavljajući do znanja da nju i Bosiljčića veže iskreno prijateljstvo. 

 

 

Prijateljska fotografija Ivana Bosiljčića i Milene Vasić oduševila je pratioce, a komentari na njihov lik i delo ni ovoga puta nisu izostali. 

„Kada sam odgledala predstavu u vašoj postavci, bila sam oduševljena”. „Gledala sam predstavu 10 puta u vašoj postavci. Korektna je i omladina koja vas je nasledila, ali ne može se porediti sa vama”, ”Nezamenjiv dvojac” samo su neki od komentara. 

Komentari. (0)

Loading