Čarls i Kejt Midlton

Dok se Kejt bori sa opakom bolešću, potez kralja Čarlsa svi komentarišu, da li je ovo moguće?

Autor:

29.04.2024 19:37

Foto: Chris Jackson / Getty Images

Foto: Chris Jackson / Getty Images

Potez kralja Čarlsa svi prepričavaju, razlog je neverovatan



Princ Vilijam i Kejt Midlton danas obeležavaju 13. godišnjicu braka.

Umesto romantičnog slavlja, sada je sve u znaku princezine borbe sa kancerom i terapijama koje je počela da prima, međutim, potez kralja Čarlsa nije prošao nezapaženo. 

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

Iako se i sam bori sa opakom bolešću, kralj Čarls nedavno se vratio svojim dužnostima, te se sa suprugom Kamilom pojavio na svečanosti povodom praznika. 

Pročitajte Najtužniji dan za Kejt i Vilijama tek dolazi, sudbina se baš poigrala sa njima

Prema rečima stručnjaka, potez kralja Čarlsa šalje snažnu poruku njegovoj snahi.

Naime, on poručuje da će sve biti u redu i da bezbrižno može da se posveti svom zdravlju te da neće na njena pleća pasti sve obaveze oko kraljevskih dužnosti.

Kejt i Čarls su poslednjih godina postali veoma bliski, a porodicu je dodatno ujedinila vest o bolesti sa kojom se u isto vreme suočavaju. 

Pročitajte Rođendanska čestitka Kejt Midlton ima skriveno značenje, mnogi ovo nisu primetili (foto)

Potez kralja Čarlsa ogroman je fizički i mentalni podsticaj i ujedno pokazuje da se on uspešno oporavlja i da je sposoban da se vrati javnim dužnostima, smatra Dženi Bond, a prenosi GB News.

- Mislim da je Ketrin veoma posvećena svojoj ulozi i zna da je došlo do strašnog jaza u redovima kraljevske porodice kada je ona van igre, kao i Vilijam zbog nje, a i kralj.

Princeza Kejt je dobila ogroman podsticaj u borbi protiv raka zahvaljujući poboljšanju zdravlja kralja Čarlsa.

To što će se Čarls povući na neke javne obaveze definitivno će je učiniti, mislim, malo opuštenijom u pogledu uzimanja slobodnog vremena koje joj je jasno potrebno i koje želi - istakla je ona. 

Chris Jackson/Getty Images

 

Potez kralja Čarlsa oduševio je svetsku javnost, a informacija da će sutra posetiti centar za rak naišao je na veliku podršku i divljenje. 

 - Oni će, zapravo, započeti stvari u utorak, vrlo prikladnom posetom. I on i kraljica će posetiti centar za rak - istakla je Bond za pomenuti medij. 

Komentari. (0)

Loading